Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Sindija Vilde kļūst par Amber menedžeri

Amber management, 07.04.2009. 17:05 | komentāri (1)

Jau pagājušā gada nogalē kreatīvā pasākumu aģentūra Chocolate Events, kuras līdzīpašniece ir Sindija Vilde, uzsāka kopīgu sadarbību ar dziedātāju Amber.  Viņa ir kļuvusi par daudzsološās un harizmatiskās dziedātājas menedžeri.
Sindija Vilde kļūst par Amber menedžeri

„Dziedātāja Amber ir piedalījusies tik daudz dažādos projektos vairāku gadu laikā. Īsti nevienam nav skaidrības, kas patiesībā ir dziedātāja Amber, kādā stilā viņa dzied, kas viņai patīk un kādi ir viņas klausītāji. Mēs viņai noticējām un sajutām labu materiālu, kuru var veidot, un arī pati Amber saprata, ka vēlās kaut ko vairāk. Te nu mēs esam...” atzīst Sindija.

Šobrīd ir paveikts darbs pie Amber vizuālā tēla. Viņai ir pašai savs logo, kas simbolizē dzintaru kā stilizētu dimanta gabaliņu. Savukārt spārni ataino Amber gaisīgo būtību

„Pats galvenais un spilgtākais notikums ir tas, ka šīs nedēļas laikā tiks paveikts darbs pie Amber jaunās dziesmas, kuru dzirdēsiet pavisam drīz,” atklāj viņas menedžere Sindija Vilde.

Ceļu uz skatuvi Amber sāka 2001.gadā ar dalību konkursā uz vietu meiteņu grupā „Rimmel Rose”. Viņa tika izraudzīta grupas pamatsastāvam, bet projekts netika realizēts.

Amber muzikālajā darbībā daudz laika ir pavadīts fona vokālistes statusā dažādiem Latvijā populāriem mūziķiem - Jānim Stībelim un Marijai Naumovai. Tieši J. Stībelis bija tas, kurš viņai izdomāja skatuves vārdu – Amber (tulk.dzintars).

Dziedātāja Amber ir piedalījos daudz un dažādos projektos gan Eirovīzijas Nacionālās dziesmu atlases finālos, gan producentu apvienības VirusArt muzikālajos projektos Tango Sin Quinto un Viva La Bomba kopā ar Intaru Busuli, Uldi Marhilēviču, Laimi Rācenāju.

2006. gada nogalē piepildās viens no Amber sapņiem – viņa piedalās ikgadējā Kabarē uzvedumā „Cabaret Allez”. Tam seko arī 2007.gads „Cabaret plin plin’’ un pagājušā gada „Cabaret Artelis”, kurā viņa iejutās Žustīn lomā.

Paralēli notiek piedalīšanās Raimonda Paula sadziedāšanās svētkos „Arēnā Rīga”, kā arī Amber pirmo reizi kāpj uz Liepājas teātra skatuves Jāņa Lūsēna operā - melodrāmā „Agrā Rūsa” kopā ar Anci Krauzi un Andri Ērgli.

Pagāšgad dziedātāja pārstāvēja Latviju internacionālā konkursa „Piecas Zvaigznes” finālā Sočos. Tajā Amber ieguva 2.vietu un Krievijas 1.kanāla specbalvu. Viņa arī bija viena no astoņām dziedošām Latvijas sievietēm koncertšovā La Fleur Dīvu nakts.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV