Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Radio SWH ēterā notiks Amber jaunās dziesmas pirmatskaņojums

Amber management, 09.04.2009. 11:46

Šodien plkst. 15:00 radio SWH ēterā notiks dziedātājas Amber jaunākās dziesmas „Manis nav” pirmatskaņojums.
Radio SWH ēterā notiks Amber jaunās dziesmas pirmatskaņojums

„Vēl viens izcils darbiņš padarīts!” atzīst Amber. Šī gada 3.aprīlī tika pabeigts radošais un visnotaļ interesantais darbs pie dziedātājas jaunākās dziesmas.

Tās nosaukums – „Manis nav”. Mūzikas autors daudzsološais komponists Kārlis Lācis, kura dziesma šogad piedalās Eirovīzijas starptautiskajā konkursā un to izpilda harizmātiskais, dzīvelīgais un šarmantais Intars Busulis. Dziesmas „Manis nav” teksta autors ir dzejnieks Jānis Elsbergs - izcilās latviešu literātes Vizmas Belševices dēls.

„Jaunā dziesma pirmo reizi tiks atskaņota visai Latvijai tieši šodien, 9.aprīlī plkst.15:00 Radio SWH ēterā. Tāpēc neko vairāk šobrīd nevēlamies atklāt, lai nepazustu pārsteiguma moments, un katrs pats varētu izpaust savu viedokli par jauno dziesmu”, atklāj Amber menedžere Sindija Vilde.

Dziedātāja vēlas pateikties visiem, kuri palīdzējuši šī singla tapšanā, jo bez viņiem tas nebūtu iespējams! „Īpašs paldies kaķim Ronim”, koķeti pasmaida Amber. 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV