Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

"Borowa Mc" piedāvā dziesmu remiksus

Aivars Līpenītis, 14.04.2009. 23:25

Grupa „Borowa Mc” sadarbībā ar Latvijas dīdžejiem – producentiem savas jaunākās dziesmas piedāvā arī deju mūzikas cienītājiem, prezentējot dziesmu remiksus jeb deju versijas.
"Borowa Mc" piedāvā dziesmu remiksus

Aizvadītās ziemas singlu „Es tevi gaidiešu” remiksējuši divi producenti – DJ Mart Inc un DJ Land. Pēdējā remiksus iecienījuši arī deju mūzikas radio klausītāji, pieprasot to pastāvīgu atskaņošanu un ierindojot radio staciju topu virsotnēs.

„Ir patīkami, ka mūsu dziesmas aizvien biežāk novērtē arī DJ, deju mūzikas producenti, kas uzraksta kādu ieteikumu vai ierosinājumu izveidot savu versiju kādai no dziesmām. Ļoti patīk DJ Land darbs. Sadarbību ar viņu noteikti turpināsim,” tā Aigars Runčis, dziesmu tekstu autors, komentē dīdžeju darbu pie Borowa Mc dziesmām.

Jaunas versijas radio klausītājiem un deju zālēm tapušas dziesmām gan no pēdējā – 2008. gada rudens albuma „Ui, lobs!”, gan iepriekšējiem albumiem. Labākās versijas publicētas grupas jaunajā mājas lapā www.borowa.lv. Visi tie, kas kādu no dziesmām vēlas atskaņot radio vai klubos, aicināti sazināties ar grupas menedžmentu pa e-pastu borowa@borowa.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV