Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Sākusies „Depeche Mode” albuma „Sounds Of The Universe” iepriekšpārdošana

Ian, 16.04.2009. 11:49

Pirmdien, 20.aprīlī iznāk „Depeche Mode” jaunais albums „Sound Of The Universe”. Mūzikas internetveikalā RANDOMS.LV ir sākusies šī albuma iepriekšpārdošana par ekskluzīvu cenu.
Sākusies „Depeche Mode” albuma „Sounds Of The Universe” iepriekšpārdošana

„Depeche Mode” jaunais albums tiks izdots četros dažādos formātos.

Parastais diska formāts, kas satur 13 dziesmas, ir albuma limitētā versija, kas papildināta ar DVD, kurā iekļauta „Sounds Of the Universe” īsfilma, kā arī albuma singla „Wrong” promo videoklips.

Tāpat albums būs pieejams arī skaņuplašu cienītājiem – komplektā 2 vinili, kā arī albums kompaktdiska formātā.

Un, visbeidzot, kā pēdējais pārsteigums grupas faniem – ekskluzīvi limitētā albuma versija, kas sastāvēs no 3 CD un 1 DVD. Šajā versijā papildus albumam, būs izdoti arī 25 bonusa ieraksti – remiksi un dziesmu demo versijas, apjomīgs DVD ar īsfilmām, studijas ierakstiem un audio celiņiem. Komplektā ietilps divas 84 lapaspušu grāmatas ar dziesmu tekstiem un ekskluzīvām fotogrāfijām no Antona Korbijna, Daniela Millera un citiem leģendāriem fotogrāfiem, 2 ekskluzīvas nozīmītes, 1 plakāts, 5 pastkartes, kā arī 1 ieraksta autentiskuma sertifikāts.

Albuma dziesmu saraksts:
1. In Chains
2. Hole To Feed
3. Wrong
4. Fragile Tension
5. Little Soul
6. In Sympathy
7. Peace
8. Come Back
9. Spacewalker
10. Perfect
11. Miles Away / The Truth Is
12. Jezebel
13. Corrupt

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV