Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Slavenākā igauņu grupa “Bedwetters” dodas iekarot Latviju

Ilze Malaševska, 28.04.2009. 12:30

Latvijas klausītājiem garāžroka grupas „Bedwetters” debijas albums ar tādu pašu nosaukumu „Bedwetters” būs pieejams jau maija pirmajās dienās. Savukārt Latvijā grupa ieradīsies 15. maijā, lai mūzikas veikalā „Randoms” sniegtu autogrāfus saviem faniem un izpildītu dažas savas dziesmas akustiskā skanējumā. Bet jau tās pašas dienas vakarā „Bedwetters” koncertēs Liepājas klubā „Fontaine Palace”, savukārt nākamās dienas vakarā - Rīgas klubā „Depo”.
Slavenākā igauņu grupa “Bedwetters” dodas iekarot Latviju

Grupa „Bedwetters” dibināta 2004. gadā, bet plašāku atpazīstamību ieguva 2007.gada nogalē, kad, uzvarot MTV EMAs kategorijā ‘New Sounds of Europe', kļuva par Eiropas aktuālākās jaunās grupas titula īpašniekiem. Dziesma ”Dramatic Letter To Conscience” saņēma populārākās Igaunijas radiostacijas Radio 2 klausītāju lielāko balsojumu ”Gada Hitu” nominācijā. 2008. gadā ”Bedwetters” kā iesildošā grupa kāpa uz vienas skatuves ar Avrilu Laviņu (Avril Lavigne) un ”Good Charlotte”. ”Bedwetters” jau ir viesojušies Latvijā, piedaloties pagājušā gada Baltic Beach festivālā, kur sniedza iespaidīgu un daudzu fanu vētraini atbalsītu uzstāšanos.
 
15. maijā plkst. 17:00 grupa „Bedwetters” mūzikas veikalā „Randoms” tiksies ar saviem faniem. Savukārt klubs „Depo” 16. maijā aicina ikvienu apmeklēt grupas koncertu, jo tā sākums būs 18:00 un nedarbosies vecuma ierobežojuma likums.

Video dziesmai: ”Dramatic Letter To Conscience”
http://www.youtube.com/watch?v=rejV7GDK9P0
 
„Bedwetters” MySpace oficiālā mājaslapa:
http://www.myspace.com/bedwettersband

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV