Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

„Bedwetters" atzīmēs pēdējo vasaras piektdienu

Edgars Āboliņš, 24.08.2011. 17:42

26. augustā igauņu grupa „Bedwetters" atzīmēs pēdējo vasaras piektdienu, talkā aicinot pašmāju grupu „Ēnas" un Igaunijas oficiālo enerģijas dzēriena „Burn" dīdžeju Centron.
„Bedwetters" atzīmēs pēdējo vasaras piektdienu

Oktobrī „Bedwetters" dosies uz Somiju, lai ierakstītu savu nākamo disku, tapēc 26. augusta koncertā būs dzirdamas vismaz četras vai piecas pavisam jaunas dziesmas, kas tiks iekļautas otrajā MTV Eiropas mūzikas balvas ieguvēju albumā. „Latvijā šogad spēlējām divos lielos festivālos, taču vienmēr ar interesi sagaidām mazos, enerģijas pilnos klubu koncertus," saka grupas solists Joosep, kurš piektdienas vakarā uz skatuves kāps ne tikai ar grupu, bet arī pēc tās – ar savu īpašo dubstep DJ setu „Grind", ar kuru Joosep ir kļuvis par vienu no pieprasītākajiem attiecīgā žanra igauņu dīdžejiem un regulāru viesi Tallinas klubā „Hollywood".

Kā vēl viens dīdžejs, kluba otrā zālē spēlēs DJ Centron jeb Rivo Kingi, kurš nesen veidojis remiksus igauņu māksliniecei Kerli un grupai „Black eyed peas" un ticis izvēlēts par vienīgo oficiālo „Burn" pārstāvi no Igaunijas.

26. augusta pasākums sāksies plkst. 21:00. "Nabaklab" atrodas Rīgā, Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV