Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Latvijā būs pieejams šobrīd slavenākās igauņu grupas “Bedwetters” debijas albums

Inese Saulāja, 14.05.2009. 17:57

Jau maija pirmajās dienās Latvijā būs pieejams kaimiņzemes Igaunijas populārākās garāžroka grupas „Bedwetters” debijas albums ar tādu pašu nosaukumu „Bedwetters”. Lai to popularizētu grupa Latvijā ieradīsies uz pāris koncertiem un īpašu tikšanos ar faniem 15. maijā mūzikas ierakstu veikalā Randoms.
Latvijā būs pieejams šobrīd slavenākās igauņu grupas “Bedwetters” debijas albums

„Bedwetters” dibināta 2004. gadā, bet plašāku atpazīstamību iemantoja 2007.gada nogalē, kad, uzvarot MTV EMAs kategorijā ‘New Sounds of Europe', kļuva par Eiropas aktuālākās jaunās grupas titula īpašniekiem. Jāpiemin, ka ”Bedwetters” ir pirmā grupa no Igaunijas, kas jebkad saņēmusi apbalvojumu prestižajā MTV balvu pasniegšanas ceremonijā. Ar to aizsākās grupas panākumu gājiens un 2007. gadu Igaunijas mūzikā var iezīmēt kā ”Bedwetters”gadu!

Dziesma ”Dramatic Letter To Conscience” saņēma populārākās Igaunijas radiostacijas Radio 2 klausītāju lielāko balsojumu ”Gada Hitu” nominācijā. 2008. gadā ”Bedwetters” kā iesildošā grupa kāpa uz vienas skatuves ar Avrilu Laviņu (Avril Lavigne) un ”Good Charlotte”.

”Bedwetters” jau ir viesojušies Latvijā, piedaloties pagājušā gada Baltic Beach festivālā, kur sniedza iespaidīgu un daudzu fanu vētraini atbalsītu uzstāšanos.

15. maijā plkst. 17:00 mūzikas veikalā Randoms grupa tiksies ar faniem, lai sniegtu autogrāfus uz jaunā albuma un akustiski izpildītu dažas dziesmas, bet jau tās pašas dienas vakarā klubā ”Fontaine Palace” sniegs koncertu Liepājniekiem. Rīgā grupa koncertēs 16. maijā klubā ”Depo”.


Video dziesmai: ”Dramatic Letter To Conscience”
 - http://www.youtube.com/watch?v=rejV7GDK9P0

„Bedwetters” MySpace oficiālā mājaslapa:
http://www.myspace.com/bedwettersband

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV