Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

Sākusies biļešu iepriekšpārdošana uz festivāla „Rīgas Ritmi 2009” koncertiem

Kristīne Golubova, 19.05.2009. 17:34

Sākusies biļešu iepriekšpārdošana uz Starptautiskā mūzikas festivāla „Rīgas Ritmi 2009” koncertiem. Festivāls jau devīto gadu piedāvā klausītājiem un mūzikas mīļotājiem pasaules izcilākos talantus džeza un pasaules mūzikas jomā.
Sākusies biļešu iepriekšpārdošana uz festivāla „Rīgas Ritmi 2009” koncertiem

Festivāla galvenie koncerti norisināsies Rīgas Kongresu namā. Šogad pirmo reizi festivāls piedāvā vienreizēju iespēju iegādāties vienu biļeti un baudīt divu grupu sniegumu. Biļešu cena no Ls 10 līdz Ls 30.

Koncertiem sākums plkst 19:00. 1. jūlijā Markus Stochausen „Electric Treasures” un  Chico Chagas & Dave O'Higgins Band, 2.jūlijā Yamandu Costa un Maria Joao & Mario Laginha, 3.jūlijā Marilyn Mazur „Celestial Circles” un Eldar Trio, 4.jūlijā Vinx un Grace Kelly Quintet.

Arī šogad festivāls piedāvā iespēju iegādāties SUPERBIĻETI, kas sniedz iespēju ar 50% atlaidi apmeklēt visus koncertus Kongresu namā!

29.jūnija līdz 5.jūlijam RĪGAS RITMI 2009 mūzikas klausītājiem sniegs plašu programmu no džeza līdz pasaules mūzikas stiliem. Vairāk nekā 20 koncertos Rīgas koncertzālēs, mūzikas klubos mūzikas cienītāji varēs baudīt pasaules izcilāko talantu sniegumu.

Biļetes uz festivāla koncertiem nopērkamas BIĻEŠU SERVISS tirdzniecības vietās, vai mājas lapā: www.bilesuserviss.lv

Vairāk informācijas par īpašajām atlaidēm meklēt www.rigasritmi.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV