Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

Festivāls „Moonlight Party” dodas Latvijas turnejā

Jānis Laizāns, 26.05.2009. 12:53

Kompānija „Undercover” šonedēļ uzsāk festivāla „Moonlight Party” veicināšanas tūri. Sešas nedēļas nogales dažādās Latvijas pilsētās notiks brīvdabas pasākumi, kuros varēs ne tikai izklaidēties, bet arī uzzināt vairāk par gaidāmo festivālu un tā viesmāksliniekiem.
Festivāls „Moonlight Party” dodas Latvijas turnejā

Tūres pirmais pasākums notiks jau šo piektdien Jelgavā. Pulksten 13:00 Raiņa parkā ieradīsies īpašā „Moonlight Party” automašīna – boombox, kas nodrošinās visu kārtīgai ballītei nepieciešamo. Veicināšanās tūrē uzstāsies Latvijas dīdžeji Crash un Ai-va. Labu atmosfēru palīdzēs nodrošināt deju aģentūra „Soul of Dance” dejotājas. Pasākuma laikā apmeklētāji tiks izklaidēti ar dažādiem šoviem un konkursiem, kuros varēs laimēt festivāla suvenīrus un ieejas biļetes. Pasākuma norises vietā būs iespējams iegādāties biļetes arī par īpašu cenu.

Festivāla „Moonlight Party” tūre turpināsies 7. jūnijā – Siguldā, 13. jūnijā – Ogrē, 20. Jūnijā – Tukumā, 21. Jūnijā – Valmierā, 27. Jūnijā – Cēsīs, 28. jūnijā – Aizkrauklē un 9. jūlijā – Rīgā un Jūrmalā.

Kompānijas „Undercover” vadītājs Reno Grinbergs norāda: „Šāda pasākuma veicināšanas tūre ir kaut kas jauns Latvijā. Tā būs lieliska iespēja iepazīt tuvāk gaidāmā Baltijas lielākā deju mūzikas festivāla atmosfēru”.

Jau ziņots, ka festivāls „Moonlight Party” notiks šī gada 11. jūlijā, Saulkrastu pludmalē. Uz piecām pasākuma skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 50 mākslinieku, tai skaitā – Martin Solveig, Sandy Rivera, AddictiveTV, Steve Mac, Lisa Millett, Marcus Intalex un MC D.R.S., DJ Lord Jazz, MC Cheddar, Milky Lasers, Rulers of the Deep, Ryralio, Bogdan Taran, Ozols un Very Cool People, Toms Grēviņš, Reinis Sējāns, un daudzi citi.

Biļetes uz pasākumu nopērkamas visās Biļešu Serviss tirdzniecības vietās un DUS Statoil, par joprojām ļoti draudzīgu cenu – 10 Ls. Plānots, ka drīz biļetes kļūs dārgākas. VIP biļešu cena 20 Ls (VIP biļešu īpašniekiem būs atsevišķa ieeja, pieejami divi VIP lounge, atsevišķas WC un citas ērtības).

Vairāk par festivālu iespējams uzzināt uzlabotajā www.moonlightparty.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV