Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Moonlight Party piedāvā Latex Records izlasi “Sampler”

Andre Crash, 02.07.2009. 15:36

Šīs vasaras lielākais elektroniskās deju mūzikas festivāls Moonlight Party ir sagatavojis saviem uzticīgajiem apmeklētājiem vēl vienu muzikālo pārsteigumu, šoreiz no mūsmāju jaunās ierakstu kompānijas Latex Records, kuras vadības sastāvā ir projekta Tasty Soundz dalībnieki Franzo Kolms, Alias, Andre Crash un Deros. Andre Crash tika izvēlēts arī par festivāla warm-up tūres dīdžeju un uzstāsies uz pasākuma galvenās skatuves.
Moonlight Party piedāvā Latex Records izlasi “Sampler”

Augstākminētais leibls ir jaunienācējs digitālās mūzikas tirgū, bet neskatoties uz savu neilgo pastāvēšanas vēsturi ir jau paspējis izdot vairākas Progressive House stilā ieturētās relīzes un guvis atbalstu no dažādiem māksliniekiem visā pasaulē.

11.jūlijā, saulainajā Moonlight Party pludmalē apmeklētājiem tiks piedāvāta iespēja iegūt davanā limitēto Latex Records jau izdoto un izdošanai paredzēto skaņdarbu izlasi, jeb sampler, CD formātā.

„Moonlight Party Latex Records Sampler” izlase tiks pasniegta stundas gara miksa veidolā, kas sastāvēs gan no izdotiem, gan arī no ekskluzīviem skaņdarbiem, kuri iznāks tikai šīs vasaras otrajā pusē, bet Moonlight Party festivāla apmeklētājiem būs pieejami daudz ātrāk.

Līdz ar to, neatliek laika ilgām pārdomām, jo jāliek somā saulesbrilles, peldbikses, sauļošanas krēms un jādodas uz Saulkrastiem, kur vēja ātrumā tuvojas lielākais šī gada house mūzikas festivāls!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV