Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Festivāla "Moonlight Party" programma kļūst vēl iespaidīgāka

Jānis Laizāns, 01.07.2009. 15:38 | komentāri (4)

Festivāls „Moonlight Party”, kas jau nākamsestdien, 11. jūlijā, notiks Saulkrastu pludmalē, piedāvās vēl lielāku muzikālo daudzveidību kā ziņots līdz šim, kā arī dažādas jaunas kultūras un mākslas aktivitātes.
Festivāla "Moonlight Party" programma kļūst vēl iespaidīgāka

Kompānija „Undercover” nolēmusi papildināt esošo mākslinieku skaitu – tiks uzstādīta vēl viena skatuve ar nosaukumu „Underground Terrace”. Tā būs jau sestā skatuve pasākumā, kur uzstāsies virkne Latvijā atzītu deju mūzikas zvaigžņu. Viens no šīs skatuves galvenajiem viesiem būs mūziķis Roberts Gobziņš. Viņš uzstāsies ar savdabīgu muzikālu performanci, izmantojot dažādus dzīvos instrumentus. Underground terasē uzstāsies arī dīdžeji Electricano & Uppfade, Kris Hovel, Ksenia Kamikaza un daudzi citi.

Līdzās mūzikas daudzveidībai festivāla teritorijā darbosies arī Latvijas mākslinieku un dizaineru tirdziņš „Moonlight Market”. Šobrīd savu dalību tirdziņā apstarpinājuši jau vairāk nekā 25 tirgoties gribētāji. Apmeklētāji varēs iegādāties gan revolucionāras vēdersomas, gan arī gleznas un dažādas rotas. Tirdziņā būs nopērkama arī Latvijā ekskluzīvā apakšveļa „Viktora Noslēpums” un modes dizaina līnijas „QooQoo” īpaši gatavotie T-krekli. Tirdziņā tiks šūtas arī īpašās „Moonlight Party” bikses.
    
No pl.23:00 līdz pat rīta gaismai pasākuma teritorijā būs brīvdabas kinozāle jeb „Moonlight Cinema”. Līdzās ugunskuram, pludmalē zem klajas debess varēs vērot speciāli festivālam atlasītu labāko īsfilmu kolekciju no Tehniskās Jaunrades nama 2ANNAS.

„Moonlight Party” sāksies jau pulksten trijos dienā. Pludmalē darbosies visas sešas skatuves, tirdziņš, kā arī dažādas ūdens atrakcijas. Dienas laikā apmeklētājus izklaidēs deju grupas ar speciāli sagatavotiem priekšnesumiem. Vēlāk vakarā labākas deju grupas uzstāsies uz „Urban Stage” skatuves savstarpējos deju karos. Savukārt jūrā notiks dažādu tehnisko ūdens sporta veidu paraugdemonstrējumi, ko piedāvās kaitbordisti no radošā procesa apvienības „Kaitpanki”.

Jau ziņots, ka festivāls „Moonlight Party” pulcēs vairāk nekā 50 pašmāju un pasaules deju mūzikas zvaigznes. Pasākumā uzstāsies slavenais franču dīdžejs Martins Solveigs (Martin Solveig), pasaules labākā audiovizuālā apvienība Addictive TV, kā arī dīdžeji Sandijs Rivera (Sandy Rivera), Stīvs Maks (Steve Mac), Marcus Intalex, Lord Jazz, dziedātāja Līza Millet (Lisa Millett), Lietuvas grupa Milky Lasers. No Latvijas festivāla uzstāsies Ozols un Very Cool People, Triānas Parks, Ritma Institūta Jam un daudzi citi.

Ieejas biļetes uz festivālu „Moonlight Party” joprojām nopērkamas par visdraudzīgāko cenu – 10 Ls, VIP biļešu cena – 20 Ls (VIP viesiem būs pieejama atsevišķa ieeja, divas VIP lounge zonas pie lielajām skatuvēm, ar atsevišķu bāru un citām ērtībām). Pasākuma norises dienā biļešu cena būs dārgāka.

Vairāk informācijas: www.moonlightparty.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV