Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Konkursa „Bliez pa pirmo” finālā iekļūst „High&Hard”, „Framest” un „Pent–in Dreams”

Ilze Malaševska, 29.05.2009. 09:45 | komentāri (3)

28. maijā sociālajā klubā "Space Dog" notika trešais konkursa „Bliez pa pirmo” atlases koncerts. Par šī konkursa spēcīgākajiem māksliniekiem un finālistiem kļuva trīs mūziķu apvienības, kuru sniegumu žūrija novērtēja visaugstāk.
Konkursa „Bliez pa pirmo” finālā iekļūst „High&Hard”, „Framest” un „Pent–in Dreams”

Galerijas:

Trešajā konkursa atlases kārtā dalību bija pieteikušas spēcīgas mūziķu apvienības. Jānis Lamežis muzikālajā darbībā ir strādājis ar daudziem Latvijā populāriem māksliniekiem, Nikoajs Puzikovs un viņa pavadošā grupa bija šova „Koru kari” violetā kora dalībnieki, grupa „Framest”, kuras sastāvā ir Annija Putniņa, pārsteidza publiku ar dziesmu akapella izpildījumā, savukārt grupas „High&Hard” izpildītā dziesma, apvienojot rokmūziku ar elektroniskās mūzikas elementiem, izpelnījās vislielākās skatītāju ovācijas. Dalībnieku rindas papildināja arī grupa „Amadeus” un savu muzikālo darbību atsākusī grupa „Pent-in Dreams”. Savukārt mūziķu apvienības „Between the line” un „Mismach”, kā arī mūziķe Viktorija izmantoja iespēju piedalīties konkursa atlasē atkārtoti.

Grupas „Laikā pirms” pārstāvis Ivaram Galiņam bija grūti vērtēt konkursa dalībniekus un nosaukt tos mūziķus, kuri būtu pelnījuši iekļūt finālā. „Visu sniegums bija augstā līmenī”, sacīja I. Galiņš. Arī konkursa dalībnieks Nikolajs Puzikovs piekrīt, ka „visi mākslinieki bija spēcīgi, un žūrijai būs grūti izvēlēties finālistus”. Savukārt pēc N. Puzikova domām „finālā ir jābūt grupai „Framest” un arī „Pent-in Dreams’”.

Par konkursa trešās kārtas uzvarētājiem kļuva grupas „High&Hard”, „Framest” un „Pent–in Dreams”. Savukārt iespēju trupināt dalību nākamajā konkursa atlases koncertā ieguva grupa „Between the line”, mūziķi Nikolajs Puzikovs, Lānis Lemežis un Viktorija. Kā informēja žūrijas loceklis un konkursa „Bliez pa pirmo” organizators Edgars Skulte, tad „grupa „Pent-in Dreams” viennozīmīgi parādīja klasi, un žūrija viņus novērtēja visaugstāk”. E. Skultei patika grupas „Laikā pirms” sniegums, bet „tas ir konkurss, kur kāds uzvar un kāds zaudē, šoreiz punkti izdarīja savu”.

Foto: Roberts Vidzidskis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV