Trešdiena, 22.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Emīlija;

„Cosmos” jaunais albums skanēs Centrālās dzelzceļa stacijas laukumā

Grupa „Cosmos”, 30.05.2009. 02:43

No pirmdienas, 1. jūnija, vokālā grupa „Cosmos” sadarbībā ar vides reklāmas kompāniju "Clear Channel" visiem rīdziniekiem un Rīgas viesiem nodrošinās unikālu iespēju, jauno albumu „Pasaki man un tev” bez maksas piedāvājot noklausīties Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas laukumā! Šādu iespēju nodrošinās divi īpaši "Clear Channel" reklāmas stendi.
„Cosmos” jaunais albums skanēs Centrālās dzelzceļa stacijas laukumā

Tādējādi "Cosmos" jo vairāk akcentēs faktu, ka jaunā programma, kas tapusi sadarbībā ar "Latvijas Dzelzceļu" un kurā ietvertas 15 bērnu rakstītās pasakas un Artura Maskata komponētās dziesmas ar Ineses Zanderes vārdiem, ir dāvana lielajiem un mazajiem Latvijas iedzīvotājiem.

„„Cosmos” puišu vēlme visai Latvijai dāvināt pasakas mums šajā tik grūtajā laikā pelna īpašu atzinību, un mēs lepojamies, ka tieši "Clear Channel" radis iespēju par šo dāvanu paziņot visai Latvijai. Turklāt esam īpaši gandarīti, ka lieliskais pasaku disks skanēs visiem atvērtajā un demokrātiskajā stacijas laukumā, kur satiekas visdažādākās tautības, intereses, temperamenti un raksturi,” uzsver "Clear Channel" direktore Everita Ušacka.

„Cosmos” atgādina, ka jaunais albums „Pasaki man un tev” jau šobrīd bez maksas lejuplādējams „Platforma Music” mājas lapā. Bet jau nākamnedēļ taustāmā formātā disks būs nopērkams mūzikas ierakstu veikalos.

Tāpat der atcerēties, ka pirmdien, 1. jūnijā, Vispasaules bērnu aizsardzības dienā, plkst. 17:00 grupa „Cosmos” viesosies Radio SWH, kur veselu stundu bērni-eksperti, kuri jau noklausījušies disku, recenzēs un vērtēs albumā iekļautās pasakas un dziesmas. Pārraides laikā tiks pirmatskaņota albuma tituldziesma "Pasaki man un tev", kura turpmāk būs dzirdama radioviļņos.

Uzmanību! Speciāli par godu jaunajam albumam drīzumā klajā tiks laistas arī speciālas pastkartes.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV