Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Sāksies "Tele2 Baltic Beach Party 2009" biļešu tirdzniecība

Edgars Džiguns, 01.06.2009. 13:25

Rīt, 2.jūnijā no pulksten 10 visās "Biļešu Paradīzes" kasēs un internetā – www.bilesuparadize.lv – sāksies biļešu tirdzniecība uz šā gada pludmales festivālu, kas 24. un 25.jūlijā notiks Liepājā. Īpašo viesu statusā šogad festivālā ieradīsies dažādu stilu grupas no astoņām valstīm – "Mando Diao" (Zviedrija), "Safri Duo" (Dānija), "Mumiy Troll" (Krievija), "September" (Zviedrija), "Guru Josh Project" (Lielbritānija), Kate Ryan (Beļģija), "Laid Back" (Dānija), "Happyendless" (Lietuva), "Vanilla Ninja" (Igaunija) un "Audiosmog" (Vācija).
Sāksies "Tele2 Baltic Beach Party 2009" biļešu tirdzniecība

Pirmās 1000 biļetes būs iespējams iegādāties par vēl izdevīgāku cenu nekā pērn – biļete abām dienām maksās tikai 9 latus. Nākamās 3000 būs iespējams nopirkt par 15 latiem, savukārt vienas dienas biļete izmaksās 10 latus. Tuvojoties festivālam biļetes kļūs dārgākas.

Īpašs piedāvājums arī šogad sarūpēts "Tele2" un "Zelta Zivtiņas" klientiem, kuri, pērkot divu dienu festivāla biļeti, var saņemt atlaidi 4 latu apmērā. Vairāk informācijas par šo iespējams atrast interneta mājas lapās www.tele2.lv un www.zeltazivtina.lv.

"Šogad "Tele2" ir parūpējies par vēl vienu jaunumu un pārsteigumu saviem klientiem, kas, cerams, kļūs par festivāla tradīciju. Piedaloties konkursā, tā uzvarētājiem būs iespēja tikties ar festivāla mūziķiem. Informācija par konkursa kārtību drīzumā būs pieejama "Tele2" un "Zelta Zivtiņas" mājas lapā", stāsta Tele2 sabiedrisko attiecību vadītāja Vita Sirica.

Lielisku akciju sarūpējuši arī "D-Light" un "D-Night" alus dzērieni. Piedaloties akcijā ikvienam ir iespēja saņemt 4 latu atlaidi biļetei uz tavu mīļāko vasaras festivālu. Atlaidi iespējams iegūt divos veidos – sakrājot 8 "D-Light" vai "D-Night" pudeļu korķīšus vai izgriežot divus īpašos kuponus no "D-Light" skārdeņu četrpakām. Kad tas darīts, var doties uz jebkuru "Biļešu Paradīzes" kasi, kur korķīšus vai kuponus var iemainīt pret 4 latu atlaidi "Tele2 Baltic Beach Party" biļetes pirkumam.

Jāpiebilst, ka gan "Tele2" un "Zelta Zivtiņas", gan "D-Light" un "D-Night" piedāvātās akcijas par 4 latu atlaidi neattiecas uz pirmajām 1000 izdevīgās cenas biļetēm, kā arī uz vienas dienas biļetēm.

Vairāk informācijas – www.beachparty.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV