Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Tuvojas festivāls RĪGAS RITMI 2009

Viesturs Samts, 05.06.2009. 09:30

Arī šogad, spītējot „bargajai kundzei Krīzei”, notiks Starptautiskais mūzikas festivāls „Rīgas Ritmi 2009”,par to „Reval Hotel Rīdzene” notikušajā pirmajā preses konferencē informēja festivāla mākslinieciskais direktors Māris Briežkalns, festivāla direktore Diāna Briežkalne, festivāla projektu koordinatore Kristīne Golubova, kā arī pārstāvji no Rīgas Domes, „Reval Hotels”, Tele 2 un uzziņu dienesta 1188.
Tuvojas festivāls RĪGAS RITMI 2009

RĪGAS RITMI 2009 norisināsies no 29.jūnija līdz 5.jūlijam, piedāvājot vairāk nekā 20 koncertus ar dažnedažādu brīnišķīgu latviešu un citvalstu mūziķu uzstāšanos Rīgas koncertzālēs, mūzikas klubos, uz TELE 2 skatuves Vērmanes dārzā, kā arī uz kuģīša „Misisipi”.

Starp šī gada festivāla zvaigznēm noteikti jāmin Greisa Kellija (Grace Kelly), vokāliste un saksofoniste, jaunā uzlecošā zvaigzne no ASV, kura ir uzstājusies savas valsts prezidenta Obamas inaugurācijas ceremonijā. Starp citu, Latvijā Greisa Kellija uzstāsies kopā ar Sony Jazz laureātiem.

3.un 4.jūlijā Vērmanes dārzā uz TELE2 skatuves notiks dažādi pašmāju un ārzemju mūziķu koncerti, kā arī jau otro gadu norisināsies Rīgas Bērnu festivāls.

Kā ikkatru gadu, festivāls piedāvā iespēju mūziķiem un interesentiem apmeklēt vienas dienas vai vairāku dienu meistarklases, kuras vadīs festivāla mākslinieki: Vinx (ASV) — vokāls, perkusijas; Maria Joao (Portugāle) — vokāls; Markus Stockhausen (Vācija) — trompete, kompozīcija; Yamandu Costa (Brazīlija)— ģitāra, Marilyn Mazur (Dānija) — perkusijas. Meistarklases norisināsies no 30.jūnija līdz 4.jūlijam Latvijas Radio telpās un par pieteikšanos uz tām – www.rigasritmi.lv

Patīkams jaunums klausītājiem – par vienu biļeti būs iespēja apmeklēt divus koncertus Kongresu namā, ko noteikti vajag izmantot!

Arī TELE 2 saviem klientiem piedāvā 15% atlaidi koncerta biļešu iegādei, kā arī 50% atlaidi, uzrādot īpašu kodu. Tāpat 1188 saviem klientiem, uzrādot speciālu kuponu, dāvina 50% atlaidi biļešu iegādei uz festivāla koncertiem. Skolēniem, studentiem, uzrādot apliecību, koncerta biļešu atlaide 30%. Par pārējām atlaižu programmām, kā arī vairāk informācijas par festivālu Rīgas Ritmi 2009 – www.rigasritmi.lv

Un vēl – katrai dāmai kompānija „Douglas” sagādājusi kādu noslēpumainu pārsteigumu. Nu, re, cik daudz iemeslu sevi iepriecināt, apmeklējot festivālu Rīgas Ritmi 2009 un dienu pavadīt uz pozitīvas nots!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV