Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

COSMOS un PLATFORMA MUSIC priecājas par klausītāju lielo interesi

Grupa „Cosmos”, 08.06.2009. 15:30

Jau gandrīz divas nedēļas mūzikas ierakstu kompānijas PLATFORMA MUSIC mājas lapā (www.platformamusic.lv) bez maksas lejuplādējamas vokālās grupas COSMOS jaunajā albumā „Pasaki man un tev” ietvertās bērnu pasakas.
COSMOS un PLATFORMA MUSIC priecājas par klausītāju lielo interesi

Albums “Pasaki man un tev”, kas tapis ciešā kopsadarbībā ar koncernu “Latvijas Dzelzceļš”, ir vēl nebijis precedents gan no mūzikas izdevēja, gan mākslinieku puses: proti, laikā, kad svarīgs katrs nopelnītais santīms, PLATFORMA MUSIC nesavtīgi piedāvā ikvienam klausītājam gluži bez maksas lejuplādēt 15 bērnu sarakstītas pasakas COSMOS puišu „nepieradinātajā” izpildījumā.

Kā atzīst kompānijas PLATFORMA MUSIC direktors Rimants Liepiņš un COSMOS puiši, klausītāju interese par oriģinālo dāvanu ir lieliska - pasakas lejuplādētas vairāk nekā 1000 reižu!

„Vēsture liecina, ka latvieši, īpaši jau radošie cilvēki, grūtos brīžos vienmēr sadevušies rokās, lai palīdzētu ne tikai viens otram, bet ar savu darbošanos nesavtīgi iepriecinātu arī citus. PLATFORMA MUSIC un pasaules līmeņa vokālās grupas COSMOS rīcība ir tieši tāda: mūsuprāt, tieši šobrīd svarīgāka par materiālo pusi ir labā griba iepriecināt lielus un mazus, kuriem šodien nepavisam neklājas saulaini. Tāpēc esam gandarīti par to, ka mums ir, ko dot, un cilvēki to novērtē. COSMOS veikums pasaku jomā gluži vienkārši ir žilbinošs un oriģināls,” ir pārliecināts PLATFORMA MUSIC vadītājs Rimants Liepiņš.

Kā jau ziņots, albumā iekļautās pasakas PLATFORMA MUSIC interneta lapā www.platformamusic.lv var lejupielādēt par brīvu: grozam jāpievieno katra pasaka atsevišķi (simboliska samaksa jāveic vien par piecām Artura Maskata dziesmām - „Daugavmala”, „Saruna”, „Kaparapa noposlēpēpupums”, „Tu lasi” un „Bļaustīklis”). Savukārt pērkot visu MP3 albumu, jāmaksā tikai par dziesmām! Bezmaksas lejupielāde neattiecas uz SMS pasūtījumu.

Bet tie, kuri jauno albumu savā īpašumā vēlēsies iegūt taustāmā formātā, jau no 15. jūnija varēs doties uz mūzikas ierakstu veikaliem, kur tas būs pieejams par maksu.

Jau ziņots, ka laukumā pie Centrālās Dzelzceļa stacijas par jauno albumu vēsta divi runājoši vides reklāmas kompānijas CLEAR CHANNEL pasaku stendi: ikviens, kura rīcībā nav internets, tomēr ir liela vēlmes noklausīties jebkuru no albumā ietvertajām pasakām, to var paveikt ar viena vienīga klikšķa palīdzību.

Turklāt speciāli par godu jaunajam albumam klajā tiks laistas arī speciālas pastkartes.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV