Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

Tuvojas festivāls Zvērā009

Gatis Grīnbergs, 15.06.2009. 17:04 | komentāri (2)

Neatkarīgais, underground, Do-It-Yourself, alternatīvais – sauciet to kā vēlaties, mūzikas festivāls Zvērā009 vairs nav aiz kalniem. Jūlija nogale Saldus rajona Zirņu pagasta „Dzilnās” jau ceturto reizi tiks veltīta aktīvai atpūtai un dažādas mūzikas baudīšanai. Festivāla datumi ir 24. un 25.jūlijs, taču vieta apmeklētājiem atvērta jau ceturtdien 23.jūlijā, lai var kārtīgi paspēt iejusties atmosfērā, bet uzturēties Zvēra pļavās var līdz pat svētdienas vakaram.
Tuvojas festivāls Zvērā009

Gandrīz 50 grupu no 14 valstīm uz divām skatuvēm, dažādus stilus pārstāvoši dīdžeji uz elektroniskās skatuves, disko placī, industrijā un čilautā rūpēsies par to, lai nevienam nebūtu garlaicīgi, bet aktīvākajiem „zvēriem” būs iespēja izmēģināt spēkus futbolu turnīrā, piedalīties BMX dirt sacensībās, paskeitot minirampā vai vienkārši uzspēlēt volejbolu. Neizpaliks arī krišnaītu jeb vaišnavu nometne Austrumu Kalns, kas ļaus paciemoties austrumu pasaulē un nobaudīt veģetāro virtuvi.

Festivāla norises vieta atrodas ap 3km no Rīgas-Liepājas šosejas netālu no Zirņu ciema (ap 15km no Saldus uz Liepājas pusi). Precīzākas norādes un citu informāciju var atrast www.zverafest.lv. Biļetes lētāk var iegādāties iepriekšpārdošanā www.bezrindas.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV