Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Sovvaļnīks, iepriekš klausītājiem nodevis dziesmas demo versiju, labo kļūdu

Aivars Līpenītis, 25.06.2009. 17:07 | komentāri (1)

Nedēļu klausītājiem bijusi pieejama latgaliešu dziesminieka Sovvaļnīka trešā singla demo versija. Prezentējam gala versiju.
Sovvaļnīks, iepriekš klausītājiem nodevis dziesmas demo versiju, labo kļūdu

Pirms nedēļas latgaliešu dziesminieks Sovvaļnīks klausītājiem nodeva savu trešo singlu “Vysi vieji” no gaidāmā debijas albuma. Darbu karstumā, strādājot pie albuma pabeigšanas un prezentācijas organizēšanas, tika nodota nevis dziesmas gala versija, bet demo ieraksts.

Nu Sovvaļnīks prezentē dziesmas “Vysi vieji” pabeigto versiju, savukārt 1. jūlijā 17.00 dziesminieks prezentēs albumu “Sūpluok” Rakstniecības muzejā, Rīgā, un līdz tam aicina piedalīties palaidnību (Sovvaļnīks no latgaliešu valodas – palaidnis) konkursā. Jautrāko palaidnību autoriem dāvanā jaunais CD un ielūgums uz albuma prezentāciju. Konkurss un informācija – www.sovvalniks.magicfib.lv.

Diskā „Sūpluok” būs ietvertas dziesmas, kā arī dziesmu tekstu autoru dzejnieku (V. Lukaševičs, O. Seiksts, L. Rundāne, M. Andžāne) videostāsti par ceļu sevī un pasaulē.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV