Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Trakais apļa skrējiens „The Black Dahlia Murder” izpildījumā

Aiga Leitholde, 26.06.2009. 18:22

Ceturtdien, 25.jūnijā, pēc svētku prieku metalcore faniem sagādāja ASV grupa „The Black Dalia Murder”, uzstājoties ar koncertu klubā „Melnā Piektdiena”.
Trakais apļa skrējiens „The Black Dahlia Murder” izpildījumā

Galerijas:

Lai arī amerikāņus iesildīja trīs pašmāju grupas “Trendkill Method”, “Enhet” un “Seborrhea”, tās nemazina klātesošo miegainību. Šķiet, ka arī paši mūziķi uz skatuves darbojas palēninātā un monotonā režīmā. Taču „The Black Dalia Murder” situāciju maina pa 180 grādiem. Bez uzaicinājuma fani ir gatavi pilnīgi trakam apļa skrējienam. Sviedri, izlijis alus un kurpju putekļi rada brīvdabas – dubļu efektu, kas fanošanai piedod īpašu garšu. Klausītāji ir tik ļoti laimīgi, savās ekspresīvās izpausmēs piesaistot ne mazāku uzmanību kā uz skatuves esošie mūziķi. „The Black Dalia Murder” sevī apvieno pretstatus – brutālu muzikālo izpausmi ar patiesu draudzīgumu. Koncerts ir viengabalains, taču tajā mūziķi spēlējas ar pretstatiem - solista vampīriski mošķīgais vokāls, kontrastē ar ģitārista solo melodiskumu, kas labi iekļautos arī klasiskā thrash metāla dziesmā. Grupa spēlē dziesmas no visiem albumiem, ar īpašu sajūsmu tiek uzņemta „Miasma”. Laiks paiet ātri, un mūziķus uz vēl vienu uznācienu neizdodas pielauzt, taču miegs ir godam izdzenāts!

Foto: Ēriks Biters

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV