Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Brazīlijas džeza akordeonists Chico Chagas saraksta dziesmu latviešu bērniem

Kristīne Golubova, 27.06.2009. 11:32

Festivāla viesmākslinieka Chico Chagas sarakstītā dziesma "Children from Latvia", kas tika sarakstīta Latviešu bērniem, pirmatskaņojums būs dzirdams un vērojams Rīgas Bērnu festivālā, dziesmu izpildīs Latvijā pazīstamā bērnu popgrupa „Dzeguzīte” un pats dziesmas autors Chico Chagas!
Brazīlijas džeza akordeonists Chico Chagas saraksta dziesmu latviešu bērniem

„…Chico Chagas plaši pazīstams kā viens no izcilākajiem Brazīlijas džeza akordeonistiem pasaules mūzikā, veiklais stils un tehnika padarīja viņu par zvaigzni dzimtajā Brazīlijā!”

4.jūlijā no plkst. 11:00 Vērmanes dārzā uz TELE2 skatuves notiks koncerti bērniem, kur uzstāsies Latvijā pazīstamās bērnu popgrupas „Dzeguzīte" un „Jūras akmentiņi", konkursa „Jaunās zvaigznes" laureāti, kā arī studijas „Aprīļa pilieni" bērni un citi mākslinieki, kā arī kopā ar mazajiem māksliniekiem muzicēs arī festivāla „Rīgas Rimi 2009" viesi - Grace Kelly un Tiago Loei.

Ieeja - bezmaksas.

Vairāk informācijas www.rigasritmi.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV