Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

"City Jazz Club" notiks mūzikas festivāla "Rīgas ritmi" koncerti

Vita Breda, 30.06.2009. 17:35

City Jazz Club, Ģertrūdes ielā 34 2.jūlijā, 3.jūlijā un 4.jūlijā plkst. 21.00 notiks mūzikas festivāla "Rīgas Ritmi" dalībnieku koncerti un jam session.
"City Jazz Club" notiks mūzikas festivāla "Rīgas ritmi" koncerti

2.jūlijā uzstāsies "Ted Curson Jazztet". 1935.gadā dzimušais Ted Curson studējis Granofas mūzikas konservatorijā. Pēc Miles Davis uzaicinājuma 1956.gadā viņš pārcēlās uz Ņujorku, kur spēlēja kopā ar Eric Dolphie, Mal Waldron, Red Garland, un Philly Joe Jones, kā arī veica ierakstus kopā ar Cecil Taylor. Pēc veiksmīgas sadarbības ar Charles Mingus, kuras rezultātā radās vairāki izcili ieraksti, Ted Curson kopā ar Bill Barron dibināja kvintetu. Viņš ir spēlējis kopā ar Max Roach un vadījis vairākas savas grupas.

3.jūlijā koncertēs Dave O’Higgins un pašmāju grupa "Soul E-motion". Dave O‘Higgins ir britu džeza saksofonists, kurš uzstājas gan kā viesmākslinieks, gan kā "Dave O‘Higgins Quartet" līderis, kā arī kā grupas "Most Wanted" dalībnieks. O‘Higgins ir ierakstījis septiņus solo albūmus, kā arī veicis sadarbības ierakstus ar tādiem māksliniekiem kā Jamie Cullum, Clark Tracey Sextet, Itchy Fingers, Jason Rebello un devies koncerttūrēs kopā ar Ray Charles, Frank Sinatra, BBC Big Band, Mezzoforte, u.c..

Mūzikas projekts "Soul E-motion" ir dibināts 2006.gadā Rīgā. Grupas muzikālo izpildījumu raksturo dažādu stilu - soul, jazz, funk un RnB sajaukums. "Soul E-motion" ir piedalījies vairākos mūzikas festivālos Latvijā un Baltijas valstīs. Ierakstu studijā Sound Division Studio tapuši pirmie grupas ieraksti jaunajam mūzikas albumam, kas klajā nāks 2010. gada pavasarī. Jaunais albums ietvers daudzus muzikālus pārsteigumus, tostarp sadarbību ar Latvijā labi pazīstamo reperi Ozolu.

4.jūlijā notiks "Superjam", kurā piedalīsies daudzi citi mūzikas festivāla "Rīgas Ritmi" mākslinieki.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV