Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

„Tele2 Baltic Beach Party” izsludina stāstu konkursu „Es protu lidot!”

Edgars Džiguns, 03.07.2009. 10:19

Jau otro gadu pēc kārtas festivāls „Tele2 Baltic Beach Party”, sadarbībā ar dažādiem partneriem, festivāla laikā realizēs akciju „Festivāls pret narkotikām!”.
„Tele2 Baltic Beach Party” izsludina stāstu konkursu „Es protu lidot!”

Šobrīd akcijas ietvaros tiek izsludināts foto/video stāstu konkurss „Es protu lido!”. Konkursa galvenā doma ir spilgti, krāsaini un uzskatāmi parādīt, ka lidot iespējams arī bez mākslīgiem stimulatoriem. Tiem, kuri to vēl nezināja vai negribēja zināt. Lai piedalītos konkursā nevajag daudz, tik vien kā sameklēt jau esošus vai uztaisīt pilnīgi jaunus foto vai videomateriālus, izdomāt pāris asprātīgus komentārus un, izmantojot, piemēram, datorprogrammu „Windows Movie Maker”, apkopot to visu vienā failā, kas tā vai citādi atbilstu tēmai „Es protu lidot!”. Tehniskie ierobežojumi tikai pārītis – faila kopējais garums nedrīkst pārsniegt 2 minūtes, bet izmērs 9 megabaitus. Vislabāk, ja fails būs .avi formātā.

Darbus dalībai konkursā var iesūtīt līdz 14.jūlijam (ieskaitot) uz e-pasta adresi konkurss@beachparty.lv. Pēc tam trīs dienu laikā – līdz 17. jūlijam – darbi tiks apkopoti, novērtēti un labākie apbalvoti ar ielūgumiem uz šā gada festivālu „Tele2 Baltic Beach Party”.

Akcijas „Festivāls pret narkotikām” ietvaros sadarbībā ar Liepājas Domes Sabiedrības veselības daļu un biedrību „Radi Vidi Pats”, piedaloties Liepājas skolēnu Domei, Latvijas Sarkanā Krusta Liepājas Jaunatnes nodaļai, nodibinājumam „Esi vesels!”, LiepU Studentu teātrim „Rikošets” un Rakstnieku savienības Liepājas nodaļas jaunajiem literātiem, tiks organizētas plašas aktivitātes gan festivāla norises vietā, gan citur Liepājā. Jau šobrīd zināms, ka festivāla laikā pie „Latvijas 1.rokkafejnīcas” notiks ielu deju paraugdemonstrējumi, kuru laikā labākie šā žanra pārstāvji rādīs un mācīs, kas tieši un kāpēc ir ielu dejas.

Vairāk informācijas par šo, kā arī visu citu atrodas festivāla mājas lapā – www.beachparty.lv.

Kā zināms, „Tele2 Baltic Beach Party” šogad notiks 24. un 25. jūlijā Liepājas pludmalē, kur uz vairākām skatuvēm kāps visdažādākie mūziķi no Latvijas, kā arī astoņām citām valstīm.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV