Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Festivāla RĪGAS RITMI 5. dienas programma

Kristīne Golubova, 03.07.2009. 10:48

Ar koncertiem Vērmanes dārzā, Rīgas kongresu namā un "Citu Jazz Club", un uz kuģīša Misisipi šodien, 3. jūlijā, turpinās devītā starptautiskā mūzikas festivāla "RIGAS RITMI 2009" koncerti!
Festivāla RĪGAS RITMI 5. dienas programma

Vērmanes dārzā no plkst.14:00 līdz plkst.18:00 uz "Tele2" skatuves uzstāsies muzikālais projekts "Soul E-motion", dziedātājs Intars Busulis un festivāla meistarklašu vadītājs - vokālists un perkusionists "Vinx" ar meistarklašu dalībniekiem projektā Vinx Vocal Project un Andra Buiķa un Riharda Fedotova bungu kauja. Šeit visi koncerti bezmaksas!

Savukārt Rīgas Kongresu namā plkst.19:00 sāksies perkusionistes Merlinas Mazures un jaunā pianista Eldara Djangirova uzstāšanās.

"Citu Jazz Club" plkst.21:00 koncertu sāks muzikālais projekts "Soul E-motion", bet pēc tam notiks britu džeza saksofonista Deiva O'Higinsa improvizētā saspēle jeb "jam session".

Šodienu noslēgs Ted Curson Jazztet koncerts uz kuģa Misisipi 24:00.

Biļetes biļešu Serviss kasēs un internetā.

Vairāk informācijas www.rigasritmi.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV