Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

„TELE2 Baltic Beach Party” biļetes lētākas nekļūs

Edgars Džiguns, 14.07.2009. 14:31

Izmantojot festivāla „TELE2 Baltic Beach Party” partneru piedāvātās akcijas, vēl tikai līdz 22.jūlijam iespējams iegādāties biļetes uz festivāla abām dienām par īpašām cenām – 13 latiem („Tele2” un alus dzērienu „D-Light” un „D-Night” piedāvājums) vai 14 latiem (SMScredit.lv piedāvājums).
„TELE2 Baltic Beach Party” biļetes lētākas nekļūs

Jau šobrīd arī zināms, ka festivāla dienās divu dienu biļete maksās 20 latus, bet vienas dienas – 12,5 latus.

Šogad pirmo reizi festivāla „Tele2 Baltic Beach Party” vēsturē iespējams iegādāties arī VIP ieejas biļetes. Šī biļete, kuras cena uz abām dienām ir 25 lati, apmeklētājam sniedz papildus ērtības –  iespēju iekļūt festivāla teritorijā caur VIP ieeju, kā arī uzturēties VIP zonā. Uz VIP biļetēm gan neattiecas festivāla partneru piedāvātās atlaižu akcijas.

Biļetes iespējams iegādāties „Biļešu Paradīzes” kasēs visā Latvijā, kā arī internetā – www.bilesuparadizes.lv.

Plašāka informācija par biļešu akcijām atrodama internetā – www.tele2.lv, www.smscredit.lv un www.dnight.lv.

Kā zināms, festivāls „Tele2 Baltic Beach Party” šogad notiks 24. un 25.jūlijā, kad uz vairākām skatuvēm Liepājas pludmalē kāps visdažādākie mūziķi no Latvijas un astoņām citām valstīm. Festivāla īpašo viesu statusā šogad vēja pilsētā ierodas „Mando Diao” (Zviedrija), „Safri Duo” (Dānija), „Mumiy Troll” (Krievija), „September” (Zviedrija), „Guru Josh Project” (Lielbritānija), „Kate Ryan” (Beļģija), „Laid Back” (Dānija), „Happyendless” (Lietuva), „Vanilla Ninja” (Igaunija), „Audiosmog” (Vācija).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV