Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

„Tele2 festivālu zona” – šīs vasaras aktuālāko mūzikas notikumu ceļvedis

Maija Straupmane, 14.07.2009. 17:18 | komentāri (1)

Strauji tuvojas šīs vasaras gaidītākie mūzikas notikumi Latvijā – Positivus festivāls un Tele2 Baltic Beach Party. Tele2 visiem interesentiem portālā draugiem.lv piedāvā īpašu sadaļu „Tele2 festivālu zona”, kurā iespējams iegūt noderīgu informāciju par abiem festivāliem, kā arī dalīties ar to.

„Nu jau tradicionālā Tele2 festivālu vasara ir uzņēmusi apgriezienus un gaidītākie muzikālie notikumi vairs nav aiz kalniem. Lai svarīgāko un interesantāko informāciju par abiem pasākumiem ikviens varētu saņemt vienuviet, interneta portālā draugiem.lv esam izveidojuši sava veida ceļvedi. Ceram, ka „Tele2 festivālu zona” būs noderīgs informācijas avots ikvienas pasākuma apmeklētājam,” stāsta Jānis Spoģis, Tele2 tirdzniecības un mārketinga direktors.

Positivus festivāls. „Tele2 festivālu zonā” Positivus festivāla atbalstītāji un citi interesenti var iepazīties ar pasākuma programmu, veidot topu, iepazīties ar festivāla norises vietas plānu un citu svarīgu un interesantu informāciju. Turklāt visi sadaļas apmeklētāji var piedalīties arī konkursa un laimēt ielūgumus uz īpašo Meet&Greet pasākumu ar visiem festivāla māksliniekiem. Sadaļā pieejams arī forums, kurā iespējams dalīties savos iespaidos, pieredzē un apmainīties ar informāciju.

Tele2 Baltic Beach Party.
Izveidotajā Tele2 Baltic Beach Party sadaļā šobrīd iespējams piedalīties vairākos konkursos, lasīt aizraujošus iepriekšējo festivālu apmeklētāju atmiņu un piedzīvojumu stāstus, iesaistīties diskusiju forumā, kā arī uzzināt svarīgu informāciju par festivāla norisi un māksliniekiem. Lai šī gada Tele2 Baltic Beach Party paliktu atmiņā kā neaizmirstams notikums, ikviens var dalīties informācijā arī ar vietām un interesantiem objektiem, ko iespējams apskatīt pa ceļam uz Liepāju vai arī tās apkārtnē. Zelta Zivtiņa piedāvā noskaidrot piemērotāko ballīšu veidu, „pielaikojot” dažādus festivāla gadu desmitus.

„”Tele2 festivālu zona” ir domāta tam, lai cilvēki varētu dalīties ar pozitīvām emocijām, ērti atrast sev noderīgu un praktisku informāciju, sazināties un iegūt jaunus draugus jau pirms došanās uz festivālu. Forumā var atrast ceļa biedrus, nakts mītnes, tajā darbojas atrasto un pazaudēto mantu birojs,” turpina J.Spoģis.
 
Uz abiem šiem pasākumiem Tele2 un Zelta Zivtiņas klienti vēl joprojām var pieteikties atlaižu kodiem biļešu iegādei. Ar Tele2 atlaidi divu dienu biļete uz Positivus maksā Ls 24,50, savukārt uz Tele2 Baltic Beach Party divu dienu biļeti iespējams iegādāties par 4 latiem lētāk.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV