Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Borderrock atgādina - meklējam pasākuma vadītāju

Kitija Kazaka, 16.07.2009. 09:27

6. Latvijas/Igaunijas festivāls Borderrock, kas norisināsies 8. augustā plkst.15:00 Valkas brīvdabas estrādē, meklē pasākuma vadītāju! Pieteikšanās vairs tikai līdz 19. jūlijam.
Borderrock atgādina - meklējam pasākuma vadītāju

Līdz 19. jūlijam palikušas tikai dažas dienas, lai Tu paspētu iesūtīt savu sagatavoto video Borderrock vadītāja kandidatūrai! Atgādinām pieteikšanās nosacījumus: potenciālajiem pasākuma vadītājiem jāiesūta vismaz 1minūti garš video pieteikums (video kvalitāte nav noteicošā), kurā iepazīstinātu ar sevi un pastāstītu, kādēļ tieši viņam būtu jābūt Borderrock vadītājam. Prasības: labas latviešu, angļu un, vēlams, krievu valodas zināšanas (ideālā gadījumā arī igauņu valodas iemaņas), prasme kontaktēties ar publiku, interese par underground mūzikas skatuvi, prasme improvizēt. Uzdevums festivāla laikā - pieteikt grupas, novadīt konkursus, informēt par notiekošo. Sūtot pieteikumu, rakstiskā veidā jāpievieno kontaktinformācija (vārds, uzvārds, e-pasts, telefona nr.). Video pieteikums jānosūta no 6. līdz 19. jūlijam (ieskaitot) uz info@borderrock.lv . Uzvarētāja paziņošana 24. jūlijā festivāla mājas lapā www.borderrock.lv. Konkursa uzvarētājs saņem iespēju pierādīt sevi kā festivāla vadītāju, suvenīrus no Valkas - pilsētas, kurā sākas Latvija, kā arī iespēju uzaicināt līdzi vēl 2 draugus.

Jau ziņots, ka festivālā piedalīsies šādas grupas no Latvijas un Igaunijas: Bagi-ra (LV), Crimson (EST), Monologs divatā (LV), Echo Plant (EST), Basta (LV), Saterios (EST), Tumors (LV), Ans.Andur (EST), Židrūns (LV), The Flowers Of Romance (EST), StandArt (LV), She walks drunk (EST), Neprodukts (LV). Dj`u teltīs klausītājus priecēs: PA, K Kut Man, Chupachups, Tomtom, Volt, Fanatic, Vecais metējs, 2B, Deelis, Slavco, Mednis , Dexpistols.Pasākuma laikā darbosies arī radošā darbnīca, veikaliņš no Latviešu mākslas un dizaina interneta veikala www.mo.lv. Festivāla teritorijā atradīsies telšu pilsētiņa un bufete. Ieejas maksa 5 lati.

Festivālu organizē Valkas pilsētas dome un Valkas Tūrisma informācijas birojs sadarbībā ar mūziku mīlošiem brīvprātīgajiem entuziastiem. Atbalstītāji Valkas pilsētas dome un Valgas pilsētas dome. Borderrock draugi : Ceptuve.lv, radio Naba, radio SWH, radio Valka, Super Getto, Ritmika, Jet Operation, Unfinished Skyscraper, Oger.

Izmanto savu iespēju un tiekamies 8. augustā Valkas brīvdabas estrādē plkst. 15:00, lai kopā ar latviešu un igauņu grupām lauztu robežas! Roku rokā ar roku uz Valku!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV