Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Jau šosestdien notiks festivāls Borderrock

Kitija Kazaka, 04.08.2009. 17:39

Jau šonedēļ 8. augustā plkst. 15:00 Valkas brīvdabas estrādē sāksies 6. Latvijas/ Igaunijas festivāls Borderrock, kurā piedalīsies 13 grupas, 12 DJ`i un 3 VJ`i.

Tradicionāli jau sesto gadu, kā ierasts augusta sākumā, vienu dienu Latvijas pierobežā - Valkā norisināsies Latvijas un Igaunijas festivāls Borderrock, kas kopā pulcina grupas no Latvijas un Igaunijas. Festivāls ļauj iepazīt atšķirīgas mentalitātes, kultūru un ikdienā ēnā paliekošās mūzikas plūsmas, kas nav orientētas uz populārās un komercmūzikas virzieniem. Tas sniedz ieskatu, kas notiek Latviešu un Igauņu underground mūzikā.

Festivālā Borderrock šogad piedalās: Bagi-ra (LV), Crimson (EST), Monologs divatā (LV), Echo Plant (EST), Basta (LV), Saterios (EST), Tumors (LV), Ans.Andur (EST), Židrūns (LV), The Flowers Of Romance (EST), StandArt (LV), She walks drunk (EST). Divās teltīs uzstāsies 12 DJ`i : PA, K Kut Man, Chupachups, Tomtom, Volt, Fanatic, 2B, Deelis, Slavco, Mednis, Vecais metējs , Dexpistols un 3 VJ`I: Moa, Z99, Relict, tiks rādītas filmas no Noasa. Pasākuma laikā darbosies radošā darbnīca, veikaliņš no Latviešu mākslas un dizaina interneta veikala www.mo.lv, būs iespēja iegādāties ceptuve.lv veidotās nozīmītes, kā arī pašam izveidot savu nozīmīti. Borderrock vadīs Artūrs Lācis un Lauri Lomp.  Festivāla teritorijā atradīsies bezmaksas telšu pilsētiņa un bufete. Ieejas maksa 5 lati.

Festivālu organizē Valkas pilsētas dome, Valkas Tūrisma informācijas birojs sadarbībā ar mūziku mīlošiem brīvprātīgajiem entuziastiem.

Atbalstītājs Valkas pilsētas doma un Valgas pilsētas dome. Borderrock draugi : Ceptuve.lv, radio Naba, radio SWH, radio Valka, Super Getto, Ritmika, Jet Operation, Unfinished Skyscraper, Oger.

Plašāku informāciju var atrast festivāla mājas lapā www.borderrock.lv .

Tiekamies 8. augustā plkst. 15:00 Valkas brīvdabas estrādē- roku rokā ar roku uz Valku!

Papildus informācija
www.borderrock.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV