Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Atrasts festivāla Borderrock vadītājs

Kitija Kazaka, 24.07.2009. 09:06

6. Latvijas/ Igaunijas festivāla Borderrock vadītājs ir atrasts! Festivālu vadīs puisis no Gulbenes - Artūrs Lācis!
Atrasts festivāla Borderrock vadītājs

Tikai divus cilvēkus visā plašajā Latvijā nenobiedēja 6. Latvijas/Igaunijas festivāla Borderrock organizatoru izaicinājums iesūtīt savus video, lai kļūtu par festivāla vadītāju. Atgādinām, ka konkursantiem bija jāiesūta vismaz 1 minūti garš video, kurā iepazīstinātu ar sevi un pastāstītu, kādēļ tieši viņam būtu jābūt Borderrock vadītājam.

Sīvā cīņā starp Renāti Kozlovsku un Artūru Lāci uzvarēja Artūrs, kurš 8. augustā visas dienas garumā vairākkārtēji kāps uz skatuves, lai iepazīstinātu apmeklētājus ar grupām un ziņotu par notiekošo. Artūrs saņem arī iespēju uz festivālu ierasties kopā ar diviem saviem draugiem, kā arī saņems suvenīrus no pilsētas, kurā sākas Latvija- no Valkas. Renātei mierinājuma balva- ielūgums uz Borderrock `09.  Igaunijā konkurss uz vadītāja vietu netika rīkots. No Igaunijas puses jau otro gadu festivālu vadīs Lauri Pomp.

Iesūtītos video no nākamās nedēļas varēs aplūkot festivāla oficiālajā mājaslapā www.borderrock.lv, tur pat arī var iegūt informāciju par grupām, DJ`iem un VJ`iem, kas piedalīsies 6.Latvijas un Igaunijas festivālā.

Jau ziņots, ka festivālā piedalīsies 13 grupas, kā arī divās teltīs spēlēs aptuveni piecpadsmit DJ`i. Darbosies bufete, festivāla teritorijā būs telšu pilsētiņa, radošā darbnīca, tirgosies Latviešu mākslas un dizaina interneta veikals www.mo.lv . Ieejas maksa 5 lati.

Festivālu organizē Valkas pilsētas dome,  Valkas Tūrisma informācijas birojs sadarbībā ar mūziku mīlošiem brīvprātīgajiem entuziastiem.

Atbalstītājs Valkas pilsētas doma un Valgas pilsētas dome. Borderrock draugi : Ceptuve.lv, radio Naba, radio SWH, radio Valka, Super Getto, Ritmika, Jet Operation, Unfinished Skyscraper, Oger.

Tiekamies 8. augustā plkst. 15:00 Valkas brīvdabas estrādē- roku rokā ar roku uz Valku!

Papildus informācija:
www.borderrock.lv
info@borderrock.lv
+371 64725522

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV