Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Intara Busuļa solokoncerts – Tāds es esmu..

Andris Taškāns, 17.07.2009. 09:35

15. un 16. jūlijā Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē norisinājās dziedātāja Intara Busuļa solokoncerti, kas tika  plānoti kā Intara Busuļa pirmā DVD prezentācija, DVD skatāms Latvijas Nacionālajā operā notikušā atskaites koncerta „KИNO” video ieraksts.
Intara Busuļa solokoncerts – Tāds es esmu..

Galerijas:

Jūrmalas Dzintaru koncertzāle bija pārpildīta ar Intara Busuļa mūzikas cienītājiem – klausītāju vidū varēja redzēt gan sabiedrībā pazīstamas sejas, gan visdažādāko vecumu un stilu Busuļa mūzikas cienītājus. Smaids šo klausītāju sejās liecināja, ka mūsu pašu latviešu mūziķis ir tautā cienīts un mīlēts.

Intara Busuļa koncertu atklāja Latvijā pazīstamais mūziķis – Normunds Rutulis. Koncerts ļoti sasaucās ar vasaru un ar aktuālajiem Jūras svētkiem – gan skatuves noformējums, gan pašu mākslinieku tērpi bija ieturēti jūrnieku stilā.

Kopā ar Intaru  koncertā muzicēja viņa draugi un komandas biedri: grupas Sweet Waterz un trīs burvīgas dāmas -  Lady’s Sweet.

Busuļa piedāvātais koncerta repertuārs bija ļoti daudzveidīgs, tādēļ šis koncerts varēja aizraut katru klausītāju. Koncerta apmeklētājus sagaidīja Intara Busuļa un Kārļa Lāča jauno dziesmu pirmatskaņojumi, kā arī tika izpildīts līdz šim populārākais repertuārs un džeza programma. Busulis arī izpildīja vairākas, nu jau aizsaulē aizgājušā popmūzikas karaļa Maikla Džeksona dziesmas.

Busulis spēj aizraut ar savu atraktivitāti, enerģiju, savdabīgo humoru un, protams,  talantu. Koncerta trīs stundās Intars Busulis aizveda klausītājus uz dažādām pasaules vietām, kur katrā valdīja mazliet citādāka noskaņa. Kā pārsteigums koncertā bija tuvo austrumu ritmu bloks. Repertuārā bija gan nebēdnīgas, gan arī nopietnas un ļoti izjustas dziesmas.

Koncerta izskaņā Busulis piecēla kājās visus Dzintara koncertzāles apmeklētājus, aicinādams uz nelielu izkustēšanos, un šo aicinājumu publika arī ļoti labprātīgi pieņēma. Busuļa fani savu cieņu māksliniekam izrādīja ar daudzajiem ziediem un nebeidzamajiem aplausiem un ovācijām koncerta izskaņā.

Materiāls publicēts sadarbībā ar portālu espati.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV