Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Betway.com bukmeikeri Aishu izvirza starp „Jaunā viļņa” favorītiem

Raimonds Andžāns, 24.07.2009. 17:12

Tuvojoties ikgadējam jauno izpildītāju konkursa „Jaunais vilnis” finālam, interneta totalizatora portāla ”Betway.com” noteiktās likmes liecina, ka bukmeikeri kā galvenos pretendentus uzvarai konkursā izvirzījuši Latvijas, Krievijas, Ķīnas, Indonēzijas un Ukrainas pārstāvjus, pieļaujot 10 % iespējamību kādam no šiem dalībniekiem uzvarēt konkursā.
Betway.com bukmeikeri Aishu izvirza starp  „Jaunā viļņa” favorītiem


Vērojot konkursa dalībnieku priekšnesumu mēģinājumus, Betway.com šī gada 16 dalībnieku izredzes kopumā vērtē kā līdzvērtīgas, taču par favorītiem –  ar 10 % iespējamību uzvarēt – izvirzījuši Aishu (Latvija), Gu Liya (Ķīna), duetu ”Пара нормальных” (Krievija), Sondoro Sandhy (Indonēzija) un Vladislav Levitskiy (Ukraina). Jāatzīmē, ka šī gada konkursā gan Krieviju, gan Ukrainu pārstāv trīs dalībnieki, kas ievērojami palielina šo valstu izredzes uzvarēt.

„Ja atskatamies nesenā vēsturē, tad līdz šim Latvijas pārstāvji konkursā „Jaunais vilnis” ir rādījuši izcilu sniegumu – 2004.gadā uzvarēja ”Cosmos”, 2005. gadā Intars Busulis, savukārt 2007. gadā otro vietu ieguva Andris Ērglis. Arī šogad esam optimistiski un prognozējam Aishai vismaz vietu trijniekā, ” norāda Betway.com pārstāvis Arturs Ignašs.

Prognozējot pārējo finālistu izredzes uzvarēt konkursā, Betway.com bukmeikeri ar 8 % iespējamību paredz labus rezultātus Krievijas (Mark Yusim), Itālijas (Antonello Carozza), Ukrainas (Dzhamala), Somijas (Ville Laaksonen), Francijas (3NITY) pārstāvjiem.

Mazākas izredzes uzvarēt Betway.com prognozē Gruzijas (Lika), Kazahstānas (Nurjan Kermenbayev) un Ukrainas (Mila Nytych) pārstāvjiem, taču pesimistiskākās prognozes iegūt konkursa godalgotās vietas tiek izteiktas attiecībā uz Baltkrievijas (Max Lorens), Polijas (Shmiel Sara) un Krievijas (Malisheva Anna) pārstāvjiem.

„Nenoliedzami visi 16 finālisti ir talantīgi un daudzsološi izpildītāji, taču man personīgi vislabāk patika Krievijas duets ”Пара нормальных”, Ķīnas pārstāve Gu Liya, Anna Malisheva (Krievija), Dzhamala (Ukraina) un Lika (Gruzija),” stāsta konkursa "Jaunais vilnis" ģenerāldirektors Aleksandrs Rumjancevs.

 „Apmeklējot konkursa priekšnesumu mēģinājumus, starp dalībniekiem nebija jūtama spriedze, visapkārt valdīja pozitīvas emocijas un draudzīga atmosfēra, kas ir īpaši svarīgi, jo tādā veidā jaunie izpildītāji var maksimāli atbrīvoties un visus savus spēkus un enerģiju veltīt saviem priekšnesumiem,” turpina Rumjancevs.
Totalizatora darbības princips ir derības starp divām pusēm – bukmeikeriem un klientiem. Bukmeikeri piešķir kāda notikuma dažādiem iespējamiem iznākumiem skaitliski izteiktu piepildīšanās varbūtību (koeficientu) uz katru no šiem iznākumiem. Bukmeikeru viedokli pamatā veido no statistikas un pētījumiem ievāktā informācija, kā arī prognoze par notikumu attīstību, ko ietekmē dažādi faktori.
Betway.com pamatdarbība saistīta ar dažādu sporta notikumu iznākumu prognozēšanu, taču reaģējot uz sabiedrībā aktuālām norisēm, bukmeikeri piedāvā izdarīt arī citas prognozes. Tā, piemēram, ”Betway.com” savulaik ir precīzi prognozējuši Eirovīzijas dziesmu konkursa uzvarētājus, šīgada Rīgas pašvaldības vēlēšanu rezultātus, Baraka Obamas uzvaru ASV prezidenta vēlēšanās un Somijas parlamenta vēlēšanas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV