Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Festivāls „Tele2 Baltic Beach Party” tiek vērtēts kā izdevies

Edgars Džiguns, 26.07.2009. 22:19

Liepājai tik ļoti piestāvošā, vējainā, taču saulainā un skaistā svētdienas rītā noslēdzies festivāls „Tele2 Baltic Beach Party”, kas šogad notika jau devīto reizi.
Festivāls „Tele2 Baltic Beach Party” tiek vērtēts kā  izdevies

No tuvām un tālām zemēm šogad cilvēki bija braukuši līdz pilsētai zem liepām, lai līdzīgi kā iepriekšējos gados, divas dienas un naktis teiktu visskaļāko „NĒ!” ikdienai un pelēcībai. Divās dienās festivāla apmeklētāju skaits sasniedzis 50 tūkstošus.

„Noorganizēt festivālu līdz šim nekad nebija bijis tik sarežģīti, tāpēc gandarījums par visu notikušo, kas viennozīmīgi saucams par izdošanos, ir īpaši liels,” šī gada festivālu komentē tā rīkotāji, brāļi Raivo un Mareks Mediņi, skaļi un nepārprotami solot nākamajā gadā uzmaisīt arī desmito mūzikas un piedzīvojumu kokteili pludmalē.

Cita starpā, kļuvis zināms, ka „Audiosmog” pieprasītajā futbola mačā pret festivāla rīkotājiem fiksēts neizšķirts – 2:2.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV