Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Franču puišu „P.O.Box” atgriešanās klubā "Depo"

Elīna Gulbe, 28.07.2009. 21:41

Nu jau labu laiku neviena vasara Latvijā nav iedomājama bez franču ska/punk grupas „P.O.Box” viesošanās ārpilsētas festivālos un Rīgas klubos. Šoreiz franču puišu ikgadējo koncertēšanu Latvijā noslēdza pasākums Rīgas klubā "Depo". Neskatoties uz to, ka koncerts notika dienu pēc grandiozā brīvdabas festivāla "Zvērā" un nākamajā dienā lielu daļu cilvēku sagaidīja smaga darbadiena, par apmeklētāju trūkumu klubā nevarēja sūdzēties.

Skatuvi ar „P.O.Box” zēniem godam dalīja vēl viena franču apvienība "Begarsound" un pašmāju grupa "Mango". Gaisotne klubā kā jau vienmēr, kad to piepilda ska mūzika, bija visnotaļ jautra, lai gan varēja just, ka gan spēlējošās grupas, gan apmeklētājus pamatīgi nogurdinājusi jau tā pasākumiem pilnā nedēļas nogale. Lai gan koncerta sākumā sanākušos cilvēkus pārsvarā varēja redzēt, malkojot kādu dzērienu un atpūtinot kājas uz kluba dīvāniņiem, līdz ar pirmajām mūzikas skaņām cilvēki sāka plūst uz skatuves pusi un ļauties mūzikas skaņu radītajai vēlmei izkustēties.

Paši „P.O.Box” puiši atzīts, ka "Depo" ir viņu favorītklubs. "Šī ir laba vieta, ne liela, ne maza, pagrabstāvā, un šeit ir foršas ballītes. Turklāt klubs ir pilsētas centrā un ir daudz vienkāršu garāmgājēju, ar kuriem parunāt," favorīta izvēli raksturo grupas solists Seb. Un kā parasti kluba publika neļāva „P.O.Box” vilties. Grupai kāpjot uz skatuves, klubā sākās karstas dejas, un pēc lieliskā koncerta grupa vēl trīs reizes tika atkārtoti aicināta uz skatuves. Franču puiši spēlēja gan grupas jaunās dziesmas, gan vecos un visiem labi zināmos skaņdarbus.

Šķiet, šis bija viens no labākajiem grupas koncertiem "Depo", un droši var teikt, ka franču jaunekļus jau nākošvasar atkal varēs satikt Latvijā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV