Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Piedalies grupas „Bedwetters” video klipa filmēšanā

Ilze Malaševska, 28.07.2009. 23:21

31. jūlijā Rīgas kluba „Depo” telpās koncertu sniegs igauņu garāžroka grupa „Bedwetters”. Mūziķi aicina ikvienu apmeklētāju iemūžināt koncertu video materiālā un piedalīties jaunā grupas video klipa veidošanas procesā.
Piedalies grupas „Bedwetters” video klipa filmēšanā

Grupas „Bedwetters” līderis Džozeps Jārvesārs (Joosep Jārvesaar) atklāja, ka koncerta laikā safilmētie video materiāli tiks izmantoti dziesmas „Source Of Inspiration” video klipa veidošanā. „Tā ir dziesma par mūsu faniem”, sacīja Džozeps, uzsverot, ka ikviena koncerta apmeklētāja līdzdalība ir svarīga. „Mēs vēlamies, lai tu ņem līdzi kameras, izmanto mobilos telefonus un sajūti - iemūžini pašu labāko no mums, tad lejupielādē video klipus mūsu mājas lapā, mēs tos rediģēsim un iekļausim savā jaunajā mūzikas videoklipā”.

„Bedwetters” Latvijā šī gada laikā ir viesojušies ne vienu reizi vien. Ar vairākiem koncertiem aprīlī Latvijas klausītājiem tika prezentēts grupas debijas albums „Bedwetters”, kā arī spēlēšana šī gada vasaras festivālos - „Fonofest” un „Positivus” - grupai nav gājusi secen. „Tas bija brīnišķīgi, tāpēc mēs nākam atkal”, sacīja Džozeps. „Un mums patiešām ir vajadzīga jūsu palīdzība”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV