Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Timati un Nastja Kočetkova „iededzinās” visus R’n’B nakts diskotēkā klubā „Godvil”

Liene Avotiņa, 29.07.2009. 14:57

Šo piektdien, 31.jūlijā, koncertu klubs „Godvil” – oficiālais starptautiskā populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursa „Jaunais vilnis 2009” klubs – ritma un blūza skaņās atzīmēs ceturtās konkursa dienas noslēgumu. Ballītes muzikālo toni noteiks „eksfabrikanti”, kuri nu jau kļuvuši par Krievijas estrādes zvaigznēm: reperis Timati un Nastja Kočetkova, bet pasākuma naktī viņiem pievienosies DJ Mag.

Konkurss „Jaunais vilnis” vienmēr piedāvā plašu un daudzveidīgu koncertu programmu visām gaumēm un vecumiem. Arī šis gads nav izņēmums – 31.jūlijā, pēc tam, kad dziesmas „Пройду по Абрикосовой, сверну на Виноградную” pavadījumā klausītāji būs kavējušies nostalģiskās atmiņās komponista un izpildītāja Jurija Antonova radošajā vakarā koncertzālē „Dzintari”, visi viesi un konkursa dalībnieki pārvietosies uz Rīgu, lai līdz rītam „iededzinātu” pasākuma apmeklētājus R’n’B nakts diskotēkā Nastjas Kočetkovas, Timati un DJ Mag kompānijā.

„Zvaigžņu fabrikas 4” dalībnieki Rīgas prasīgajai publikai ir sagatavojuši īpašu programmu: solo dziesmas un duetus, kas savā laikā uzrakstīti grupai „Banda”, kurā abi – gan Timati, gan Nastja – attīstīja savas muzikālās dotības pēc „Fabrikas” laikiem.

Maigā un trauslā Nastja un brutālais mačo Timati lieliski izskatās kopā. Daudzi runā, ka viņiem ir mīlas romāns. Vai tas ir tā, par to varēsiet pārliecināties paši viņu koncertā klubā „Godvil”. Tāpat varēsiet noskaidrot, kam Timati ir veltījis vienu no saviem jaunākajiem tetovējumiem. Pagaidām tas ir noslēpums, kas apzīmogots ar pieciem zīmogiem!

Biļetes uz „Jaunais vilnis 2009” R’n’B diskotēku „Biļešu Servisa” kasēs, sākot no 12 latiem. Ieejas biļetes tiks izspēlētas arī pasākuma laikā pie ieejas klubā „Godvil”. Koncerta sākums plkst. 23.30.


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV