Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Naktsklubā „Godvil” uzstāsies grupa „Gradusy”

Liene Avotiņa, 23.02.2010. 17:15

Sestdien, 6.martā, naktsklubā „Godvil” uzstāsies grupa „Gradusy” no Krievijas. Koncerta sākums 22:00

Grupa „Gradusy” tie ir četri spilgti, pozitīvām emocijām pildīti nelieši un avantūristi, kuri cīnās ar lieku kreativitātes devu sevī un bezatbildību. Kā arī viņi ir draugi, kuri 10 gadus ir darbojušies dažādos kolektīvos, bet vienmēr ir zinājuši, ka pienāks brīdis un viņi visi darbosies kopā vienā kolektīvā paši saņemot par to gandarījumu un ļaujot arī citiem pasmaidīt.

Tas viss sākās parastā dzīvoklīti, kur divi seni draugi Romāns Paškovs un Ruslans Tagijevs (DJ BAK$) nodzīvojuši pusgadu zem viena jumta uzrakstīja dziesmas „Režisors”, „7:00”, „Mans laiks”, „Klaidonis”, „Radio lietus” uc.

Vēlāk viņiem pievienojās basģitārists Fidels, kurš uzreiz ļoti nopietni attiecās pret draugu radošajiem eksperimentiem, apsolīdams nokomplektēt grupu un uzsākt mēģinājumus. Viņiem piebiedrojās arī bundzenieks Viktors Golovanovs.

Par radošo daiļradi:

Romāns Paškovs: „Es rakstu tekstus dziesmām, kurās stāstām par MŪSU dzīvi. Šie stāsti nav izdomāti, tie nav matemātiski novienādoti un es nekad sev par mērķi neesmu uzlicis uzrakstīt nemirstīgu hītu. Mēs dziedam, pirmkārt, par savu vieglprātīgo attieksmi pret dzīvi, par to, kas notiek ar mums. Mēs gribam dalīties ar klausītāju par savām dzīves izjūtām, par situācijām, kuras esam pārdzīvojuši. Tāpēc dziesmām melodijas ir parastas un tēmas ikdienišķas.”

Viktors Golovanovs: „Jā, piemēram, dziesma „Klaidonis” – šī dziesma ir pilnībā par mani un es esmu pārliecināts, ka arī pārējie grupas biedri var tieši to pašu teikt par sevi.”

Ruslans (DJ BAK$): „Es vienmēr staigāju apkārt ar diktafonu, un kad manā galvā iezogas kāda melodija, es to nodziedu, ierakstu diktafonā un nāku pie Romas. Viņš, lai arī dīvaini tas nebūtu, uzreiz šo melodiju dzird. Tādu cilvēku ir ļoti maz. Tad mēs sēžamies pie datora un sākam veidot dziesmas „skeletu”. Un tad jau izmēģinām šo dziesmu koncertos. Ja dziesmu pieņem labi, mēs to izpildam arī turpmāk.”

Par pirmo koncertu:

Pirmais pilntiesīgais grupas koncerts (tajā laikā vēl ar nosaukumu „Gradus 100”) notika jau pēc pusotra mēneša aktīvu mēģinājumu- 2008.gada 29.maijā. Par šo koncertu grupai „ Gradusy” bija pašiem jāpiemaksā no savas kabatas.

Ruslans DJ BAK$: „Mēs vēlējāmies, lai pirmais koncerts būtu bezmaksas, bet klubs, kurā šis koncerts notika, gribēja nopelnīt, tādējādi mums pašiem bija jāsamaksā, lai visi, kuri vēlētos dzirdēt mūsu dziesmas, tiktu mūsu koncertā bez maksas...”

2009.gadā grupa nominēta prestižām Krievijas mūzikas prēmijām- „Gada atklājums” (Открытие года),  „Ētera dievs” (Бог Эфира) un  „Gada izrāviens” (Прорыв года) !

6.martā koncerta apmeklētājus gaida grupas „Gradusy” koncerts, kura laikā varēs dzirdēt visas grupas populārākās dziesmas, īpaši grupas lielāko hītu-dziesmu „Režisors”. Koncerta sākums 22:00. Kluba durvis veras 20:00.

Kluba „GODVIL” administrācija lūdz visus koncerta apmeklētājus savlaicīgi ierasties uz koncertu.

Informācija par grupu un video šeit: http://www.godvil.lv/ru/calendar/2010-03/6/864/


Koncertu kluba GODVIL adrese: Rīgā, Brīvības gatvē 214b. Informācija pa tālruni: 6666 6666.


Biļešu iepriekšpārdošana jau uzsākta Biļešu Servisa kasēs un degvielas uzpildes stacijās STATOIL. Šonedēļ biļetes cena sākot no 5 Ls, koncerta nedēļā biļešu cenas augstākas. Īpaša akcija visiem Swedbank Open un ISIC, ITIC, ISIC, IYTC- biļetes cena tikai 3 Ls, pēc 1.marta- 5 Ls.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV