Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Klubā “Godvil” uzstāsies deju mūzikas zvaigzne INNA

Liene Avotiņa, 03.02.2010. 12:40 | komentāri (1)

Sestdien, 13.februārī, kā dāvanu visiem mīlētājiem Svētā Valentīna dienā, naktsklubs GODVIL piedāvā deju mūzikas zvaigznes, dziedātājas no Rumānijas – INNAS koncertu.
Klubā “Godvil” uzstāsies deju mūzikas zvaigzne INNA

Janvāra beigās INNAS izpildītais singls „HOT” iekarojis visaugstāko - 1.vietu slavenajā „Billboard Hot Dance Airplay Chart”, padarot INNAS singlu par visspēlētāko singlu Amerikas Savienotajās Valstīs.  Singli “DÉJÀ VU” un “HOT” ir tikko nokļuvuši pirmajās 2 pozīcijās Holandes Deju mūzikas TOP 30.

2009.gadā INNA ir parakstījusi vienošanos ar Ultra Records (ASV) par viņas singla „HOT” popularizēšanu Amerikas Savienotajās Valstīs, Kanādā un Lielbritānijā. 2009.gadā INNA kļuvusi par vispopulārāko dziedātāju Rumānijā, saņemdama Rumānijas MTV balvu pasniegšanas ceremonijā vislielāko skaitu nomināciju un balvu. INNAS singli “HOT” un “LOVE” interneta portālā Youtube.com 2009.gada laikā ir skatīti vairāk nekā 75 miljonus reižu. Singlu “HOT vien ir skatījuši 30 miljoni skatītāju Youtube.com, tādējādi INNA ir kļuvusi par vispopulārako Rumānijas dziedātāju pēc video noskatīšanās internetā.

13.februārī koncerta apmeklētājus gaida spilgts vairāk nekā stundu ilgs skatuves uzvedums, kura laikā varēs dzirdēt visus pasaules deju zāļu iekarojušos hītus -  „HOT”, DEJA VU”, „AMAZING”, „LOVE”, „DON’T LET THE MUSIC DIE”, dziedātājas INNAS izpildījumā.

Stundu pirms INNAS koncerta, sadarbībā ar MIS LATVIJA biroju, naktsklubā GODVIL notiks MIS & MR FOTO LATVIJA 2009 konkursa uzvarētāju noskaidrošana.

Koncertu kluba GODVIL adrese: Rīgā, Brīvības gatvē 214b.

Biļešu iepriekšpārdošana jau uzsākta Biļešu Servisa kasēs un interneta portālā www.bezrindas.lv. Šonedēļ biļetes cena sākot no 5 Ls, koncerta nedēļā biļešu cenas augstākas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV