Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Betway.com: pirms „Jaunā viļņa” konkursa uz Aishu likuši 30 %

Raimonds Andžāns, 30.07.2009. 17:13

Noslēdzoties starptautiskā jauno izpildītāju konkursa „Jaunais vilnis” pirmajai dienai, interneta totalizatora portāla ”Betway.com” ekspertu apkopotie totalizatora dati liecina, ka 30 % iedzīvotāju pirms konkursa sākuma izdarījuši likmes uz Aishu kā potenciālo uzvarētāju.
Betway.com: pirms „Jaunā viļņa” konkursa uz Aishu likuši 30 %

Betway.com statistikas dati liecina, ka iedzīvotāji, izdarot likmes uz nākamo konkursa „Jaunais vilnis” uzvarētāju, lielākas izredzes prognozējuši Aishai (30 %), Krievijas duetam ”Пара нормальных” (13%) un Indonēzijas pārstāvim Sondoro Sandhy (10 %).

Otrās konkursa dienas priekšvakarā, novērota favorītu maiņa un izmaiņas iedzīvotāju likmēs – kā potenciālie uzvarētāji tiek prognozēti Sondoro Sandhy (Indonēzija) un Džamala (Ukraina). Kā zināms, pēc pirmās konkursa dienas līderos izvirzījies Sondoro Sandhy (Indonēzija) saņemot 119 punktus, Džamala (Ukraina) ar 118 punktiem un Marks Jusims (Krievija) ar 114 punktiem. Pašlaik finālistu sarakstā Aisha ierindojas dalītā 6./7. vietā ar Baltkrievijas pārstāvi Max Lorens, saņemot 106 punktus.

Analizējot turpmāko notikumu attīstību un finālistu vietu sadalījumu pēc otrās konkursa dienas, Betway.com bukmeikeri pašlaik prognozē uzvaru Sondoro Sandhy un Džamalai (abiem 15 %), aiz sevis sevis atstājot Marku Jusimu (10 %), Milu Nitiču un Annu Mališevu (abām 9.5 %) un Aišu (5 %).

Pesimistiskākās prognozes iegūt konkursa godalgotās vietas tiek izteiktas attiecībā uz Sāru Šimieli no Polijas – 2% , Villi Lāksonenu no Somijas – 2 % un Ķīnas pārstāvi Gu Liya – 1 %.

„Lai arī pēc pirmās konkursa dienas Aisha ierindojās dalītā 6./7. vietā, cīņa par žūrijas atzinību nav galā un pašreizējo līderu sadalījums var kardināli mainīties, turklāt, žūrijas vērtējums var sagādāt lielus pārsteigumus,” norāda Betway.com pārstāvis Arturs Ignašs.

Betway.com pamatdarbība saistīta ar dažādu sporta notikumu iznākumu prognozēšanu, taču reaģējot uz sabiedrībā aktuālām norisēm, bukmeikeri piedāvā izdarīt arī citas prognozes. Tā, piemēram, ”Betway.com” savulaik ir precīzi prognozējuši Eirovīzijas dziesmu konkursa uzvarētājus, šīgada Rīgas pašvaldības vēlēšanu rezultātus, Baraka Obamas uzvaru ASV prezidenta vēlēšanās un Somijas parlamenta vēlēšanas.


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV