Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

„Red Hot Chili Peppers” atgriezīsies oktobrī

Ilze Malaševska, 03.08.2009. 17:54

Amerikas funk-roka grupa „Red Hot Chili Peppers” ir gatavi atsākt muzikālo darbību un jau oktobrī sākt darbu pie jaunā albuma, ziņo ārvalstu mediji.
„Red Hot Chili Peppers” atgriezīsies oktobrī

Grupas „Red Hot Chili Peppers” bundzinieks Čads Smits atklāja, ka šobrīd funk-roka grupa ir gatava pārtraukt savu divus gadus ilgo pauzi un atgriezties, sākot strādāt pie jauna albuma. „Tāds ir atgriešanās plāns”, Č. Smits atklāja Bilboard.com. Mūziķis arī uzsver, ka septembrī būs jau divi gadi, kopš grupas darbības pārtraukšanas, tāpēc šobrīd viņi ir gatavi atgriezties. „Tu nevari piespiest cilvēkam spēlēt, kad viņi negrib spēlēt vai nav tam gatavi, vismaz ne mūsu grupā”.

Šobrīd nav zināms vēl jaunā albuma producents un, iespējams, sadarbība ar iepriekšējo grupas albumu producentu Riku Rubinu varētu tikt pārtraukta. Arī konkrētu plānu jaunajai sezonai grupai nav. Grupas bundzinieks uzskata, ka grupa ļoti ātri atgriezīsies iepriekšējā darbības režīmā. Č. Smits arī cer, ka „pārējie grupas dalībnieki nāks ar savām idejām, tomēr daudz tiks improvizēts un dziesmas radīsies pašas”. „Tā mēs bieži darām”, sacīja Č. Smits, "nezinu kāpēc, lai šoreiz būtu citādāk”.

„Red Hot Chili Peppers” pēdējais albums tika izdots 2006. gadā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV