Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

„Borowa Mc” prezentē Sirsnības mēnesi un dāvā dziesmu

Aivars Līpenītis, 17.08.2009. 09:16

Grupa „Borowa Mc”, prezentējot jauno dziesmu „Bez Tevis”, aicina dalīties savās izjūtās un piedalīties akcijā „Sirsnības mēnesis”. Tāpat grupa dāvā dziesmas lejupielādi bez maksas.
„Borowa Mc” prezentē Sirsnības mēnesi un dāvā dziesmu

Dziesma „Bez Tevis” vēsta par mīlestības un cilvēku pieķeršanās spēku, grupa Borowa Mc pie tās strādājusi vairākus mēnešus, pārrakstot mūziku un vārdus, kā arī pieslīpējot gala rezultātu. Dziesma lejupielādēm bez maksas pieejama portālā Platforma.lv, kā arī klausāma radio stacijās.

„Par mīlestību runājam un vairāk domājam februārī – mīlestības svētku laikā, taču mīlestība pastāv un nepieciešama ik brīdi, lai justos dzīvs,” tā par iedvesmu dziesmas tapšanai, kā arī akciju „Sirsnības mēnesis” Borowa Mc soliste un dziesmas komponiste Guntra Kuzmina.

„Sirsnības mēneša” laikā no 17. augusta līdz 6. septembrim ikviens aicināts iesūtīt darbus (rakstītus, zīmētus, fotografētus), kas tapuši mīlestības vai tās radītu pārdzīvojumu uzplūdos. Vairāk par akciju grupas mājas lapā Borowa.lv. Akcijā piedalās LNT, Platforma.lv, radio SWH, draugiem.lv, Apollo.lv.

Dziesmas „Bez Tevis” un akcijas prezentācija Radio SWH 17. augustā 12:40 un portālā Apollo 18. augustā 13:00. Dziesmai uzfilmēts video klips, kurš šobrīd atrodas montāžas stadijā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV