Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Linda Leen izdod savu pirmo DVD - "Koncerts operā"

Sintija Kvasova, 19.08.2009. 13:07 | komentāri (1)

Jau rīt, 20. augustā, tirdzniecības parkā Alfa plkst. 17.00, notiks dziedātājas jaunā DVD - Linda Leen "Koncerts operā" prezentācija, kā arī Lindas Leen pirmā veikala atklāšana.
Linda Leen izdod savu pirmo DVD - "Koncerts operā"

Lindas Leen koncerta DVD ieraksts notika pagājušā gada novembrī Latvijas Nacionālajā operā, kad, līdzās jaunajām dziesmām no albuma "Chameleon", dziedātāja izpildīja arī hītus no sava debijas albuma "Let`s go insane" un džeza klasikas pērles.

Šajā unikālajā koncertierakstā kopumā piedalījās 52 mūziķi - to sastāvā grupas "Simply Red" trompetists Kevin Robinson, Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra mūziķi, diriģents Andris Poga, "City Jazz Bigband", Kārlis Lācis un "Sweetwaterz", kā arī Arnis Mednis.

DVD skaņas un video montāžā piedalījās arī pati māksliniece, kas ir priecīga par paveikto un vēlas pateikties visai radošajai komandai: "Sapnis piepildījies! Paldies visiem, kas palīdzēja tam notikt. Dziedāt ir mani svētki. Un ar šo koncerta ierakstu es vēlos sagādāt svētkus arī jums".

Lindas Leen fani, atbalstītāji un mūzikas baudītāji tiek aicināti uz Lindas Leen pirmā koncerta DVD atklāšanas svētkiem šā gada 20.augustā no plkst.17.00 t/p Alfa, kura laikā tiks atklāts arī pirmais Lindas Leen veikals Latvijā. Ikvienam apmeklētājam pasākuma laikā būs iespēja iegādāties jauno koncerta DVD par visdraudzīgāko cenu un izmantot ekskluzīvu iespēju - saņemt Lindas Leen autogrāfu.

Par godu Lindas Leen pirmajam DVD Alfā tiks atklāts arī Latvijā pirmais reālais Lindas Leen veikals, kura atraktīvo sortimentu līdz šim varēja iegādāties tikai internetā. Lindas Leen veikalā ikviens varēs sevi iepriecināt ar interesantu tērpu no Lindas Leen nesen atklātās apģērbu kolekcijas, jaunāko dziedātājas labumu "Chameleon", LL suvenīriem, kā arī pirmo Lindas Leen DVD - "Koncerts operā". LL veikals darbosies blakus t/p Alfa Informācijas centram līdz pat š. g. 20.septembrim.

No 20.augusta Lindas Leen DVD "Koncerts operā" par ļoti izdevīgu cenu būs pieejams ne tikai Lindas Leen veikalā Alfā, bet arī interneta veikalā www.lindaleenshop.com, savukārt, no nākošās nedēļas arī citās mūzikas tirdzniecības vietās.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV