Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

“Borowa Mc” izsludina Latgales koncertu tūri

Aivars Līpenītis, 02.09.2009. 16:36

Latgaliešu mūzikas grupa “Borowa Mc”, sveicot skolēnus un studentus jaunajā mācību gadā, izsludina Latgales koncertu tūres vietas un datumus – septembra otrajā pusē kopumā notiks četri koncerti Latgalē.

Koncertos grupa izpildīs jau zināmas un populāras dziesmas no 3 albumiem un iepazīstinās klausītājus ar jaunākās dziesmas „Bez Tevis” koncerta versiju. “Borowa Mc” sniegs 4 enerģiskus un sirsnīgus koncertus visu vecumu apmeklētājiem Dagdā (18. septembrī), Kārsavā (19. septembrī), Preiļos (25. septembrī) un Varakļānos (26. septembrī). Koncerti notiks kultūras un tautas namos, ieeja no 21.00. Biļetes nopērkamas koncertu norises vietās, iepriekšpārdošanā - lētāk, īpašas atlaides, pērkot biļetes iepriekšpārdošanā grupās, un katram 20. biļetes pircējam dāvana – “Borowa Mc” pēdējā albuma „Ui, lobs!” CD.

Populārā latgaliešu grupa koncertus sniegs pilnā sastāvā, kurā ietilpst Aigars Runčis, Ingars Gusāns, Guntra Kuzmina, Gints Stankevičs un Raitis Aukšmuksts – pieredzējuši un profesionāli mūziķi.

Nododot klausītājiem dziesmu „Bez Tevis”, “Borowa Mc” kopā ar interneta portāliem draugiem.lv, Apollo, Platforma, Radio SWH un LNT uzsāka akciju „Sirsnības mēnesis”, kuras laikā ikviens aicināts iesūtīt darbus, kas tapuši mīlestības pilnos brīžos – dzeju, dziesmas, vēstules, stāstus un fotomirkļus. Vairāk informācijas par akciju grupas mājas lapā www.Borowa.lv, kā arī www.Platforma.lv, kur arī pieejama jaunā dziesma „Bez Tevis” bezmaksas lejupielādēm. “Borowa Mc” aicina klausīties un atbalstīt dziesmu radio staciju, interneta portālu un Muzikālās bankas topos.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV