Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

“Radiohead” līderis Toms Jorks izdos divas solodziesmas

Baiba Sniķere, 03.09.2009. 09:14

Grupas “Radiohead” līderis Toms Jorks (Thom Yorke) šomēnes izdos otro solo singlu, kopā ar diviem jauniem skaņdarbiem.
“Radiohead” līderis Toms Jorks izdos divas solodziesmas

Tiek ziņots, ka 7. septembrī solists izdos Marka Malkeihija (Mark Mulcahy) dziesmas “All For The Best” kaverversiju.

Exclaim.ca informē, ka 22. septembrī viņš ASV un Kanādā laidīs klajā dubulto A puses 12 collu vinila singlu kopā ar jaunajām dziesmām “Apart By Horses” un “The Hollow Earth”.

Saskaņā ar šajā mājas lapā sniegto informāciju, ASV un Kanādā tiks laistas klajā 4 000 kopiju, bet pārējās 4 000 tiks laistas klajā Lielbritānijā un 300 - pārējā Eiropā. Plate tapusi ierakstu kompānijā „TBD Records”.

Tikmēr Pastemagazine.com ziņo, ka Jorks uzstāsies drīzumā iznākošās filmas “Idiotu gadsimts” (“The Age Of Stupid”) svinīgajā pirmizrādē.

Filmu rādīs 21. septembrī kinoteātros visā pasaulē. Jorks izpildīs dokumentālās filmas par klimata izmaiņām un ekoloģiskajām katastrofām skaņu celiņu, tādā veidā noslēgdams pirmizrādi. Vairāk informācijas par filmu skatīt mājas lapā: Ageofstupid.net.

“Radiohead” savu darbību beidza šā gada “Reading” festivālā (Reading Festival), tūlīt pat pēc uzstāšanās Līdsas festivālā (Leeds Festival) iepriekšējā vakarā, 29. augustā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV