Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

EMI apgalvo, ka "The Beatles" dziesmas nebūs pieejamas "iTunes"

Egija Petrova, 10.09.2009. 17:35

"The Beatles" dziesmu saraksts vēl nebūs pieejams "iTunes", paziņoja šo leģendu ierakstu kompānija "EMI". Par spīti baumām, kuras izplatītas par to, ka dziesmas būs pieejamas lejupielādei.
EMI apgalvo, ka "The Beatles" dziesmas nebūs pieejamas "iTunes"

Bija izplatītas baumas, ka uzņēmums "Apple" apsvēra domu oficiāli paziņot par "fantastikā četrinieka" mūzikas pirmo lejupielādes iespēju. Lai gan "EMI" galvenais vadītājs Ernesto Šmits ir atcēlis šo paziņojumu.

„Sarunas starp uzņēmumu "Apple" un ierakstu kompāniju "EMI" turpinās, un mēs gaidam to dienu, kad grupas mūzika būs pieejama digitāli,” viņš teica ziņu aģentūrai "Financial Times". „Bet tas nenotiks rīt.”

Grupas "The Beatles" dalībnieks Pols Makartnijs nesen "NME.COM" teica, ka labprāt redzētu to, ka grupas dziesmas ir iespējams lejupielādēt, bet vainoja ierakstu kompāniju "EMI" tajā, ka dziesmas nav pieejamas.

Šim žurnālam ir izdoti 13 dažādi vāku noformējumi, uz kuriem attēloti visi grupas albumu vāki. Būs iespējams iegādāties visus dažādos žurnālus, izņemot albumu "Magical Mystery Tour", kuru oriģināli laida klajā Apvienotajā Karalistē kā dubulto albumu. Žurnālu ar šādu vāku būs iespējams iegādāties tikai "NME" veikalā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV