Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

"Gaujarts" viesojas Mākslas darbinieku namā

Elīna Gulbe, 16.09.2009. 09:50 | komentāri (1)

Ceturtdien, 10. septembrī ar grupas "Gaujarts" koncertu tika atklāta Mākslas darbinieku nama jaunā sezona. Līdzās skaistajai mūzikai koncerta apmeklētāji tika lutināti arī ar cepumiem un siltu tēju.
"Gaujarts" viesojas Mākslas darbinieku namā

Galerijas:

Uz pasākumu sapulcējies kupls skaits klausītāju. Tie, kuri bija pamanījušies ierasties ātrāk, bija ērti iekārtojušies uz spilveniem pie skatuves, bet tiem, kuri aizkavējās, bija izvēle strap krēslu un paliekšanu stāvēt kājās pie zāles ieejas.

Ievērojot akadēmisku precizitāti, uz skatuves kāpj vienīgā vakara grupa "Gaujarts" un, sanākušo čalām apklustot, piepilda Mākslas darbinieku namu ar patīkamu, gribētos teikt, romantisku un nedaudz francisku noskaņu. Gaismas tiek  pieklusinātas, un stundu garais koncerts var sākties. Starp nedaudz smeldzīgajām dziesmām grupas puiši citē dzeju un dāvina savus albumus "Koncerts kultūras namā" sanākušajiem. "Gaujarta" uzstāšanās paiet nemanot. Pie vainas noteikti ir patīkamā atmosfēra, kas ierauj sevī un pilnībā ļauj atslēgties no ikdienas steigas un rūpēm. Koncerts patiešām kļūst par tādu kā sava veida meditāciju. Uz beigām, kad publika krietni iekarsusi, mūziķi spiesti atgriezties uz skatuves pat divreiz.

Dodoties prom, kāpjot lejā pa vijīgajām Mākslas darbinieku nama kāpnēm, vēl var dzirdēt sanākušo sajūsmu par  lieliski izdevušos vakaru. Tā nu ir sākusies Mākslas darbinieku nama jaunā sezona,  un novēlam viņiem turpināt tik pat veiksmīgi!

Foto: Didzis Grodzs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV