Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Grupas Gaujarts aicina uz brīvdabas koncertu Lucavsalas veikparkā

Easyget.lv, 20.08.2013. 13:22

Trešdien, 20. augustā, pulksten 21.00 Lucavsalā, „Riga Wake Park”, notiks grupas “Gaujarts” brīvdabas koncerts. Koncertā tiks izpildītas gan jau zināmas, gan līdz šim vēl neatskaņotas dziesmas.
Grupas Gaujarts aicina uz brīvdabas koncertu Lucavsalas veikparkā

„Riga Wake Park” jaunieviestā tradīcija – katru trešdienu atpūtas parkā tematiskos koncertos aicinot dažādus sabiedrībā zināmus māksliniekus un apmeklētājiem nodrošinot bezmaksas atpūtu – guvusi jau ievērojamu atsaucību. Grupas “Gaujarts” koncerts ir jau trešais koncerts Lucavsalā. Kā norāda grupas “Gaujarts” mūziķi, tad viņi šogad koncertus snieguši neprastās vietās un apstākļos. Un viņuprāt, Lucavsala ir īpaša – tajā norisinājušies daudz vēsturisku notikumu. 

„Riga Wake Park” vadītājs Juris Poļakovs ideju par koncertiem skaidro ar vēlmi apvienot sportiskās aktivitātes ar kvalitatīvu izklaidi. „Esam patiesi pārsteigti par cilvēku atsaucību. Gan uz Astro’n’out akustiskā sastāva koncertu, gan Igo un Armanda Alkšaņa koncertu bija ieradušies simtiem klausītāju. Tieši lielā apmeklētāju interese motivēja mūs domāt par jaunu koncertu organizēšanu trešdienas vakaros. Jau pirmajā koncertā apmeklētāji man jautāja, kas notiks nākamajā. Šo trešdien Lucavsalu ar kvalitatīvas mūzikas skaņām saviļņos grupa „Gaujarts”,” skaidro Juris Poļakovs.

Rīgas vienīgais veikparks „Riga Wake Park” atrodas Mazajā Daugavā, Lucavsalā (piebraukšana gar veikalu K-rauta). Tajā pieejams bezmaksas stāvlaukums, kafejnīca, kā arī tiek organizēti akustiskās mūzikas vakari un brīvdabas kino.

Foto: Gaujarts. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV