Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Džo Perijs no grupas "Aerosmith" noliedz baumas par grupas izjukšanu

Egija Petrova, 24.09.2009. 21:12

Džo Perijs no grupas "Aerosmith" noliedza baumas par to, ka grupa grasās izjukt, paziņojot, ka ar laiku „parādīsies” jauns albums.
Džo Perijs no grupas "Aerosmith" noliedz baumas par grupas izjukšanu

Perijs, kurš nav runājis ar grupas līderi Stīvenu Taileru kopš augustā nokrita no skatuves, ir „apbēdināts”, ka grupai bija jāatceļ Ziemeļamerikas turneja, bet viņš noliedz baumas par padzīvojušās grupas iziršanu.

”Varbūt mūsos vēl mīt trīs jauni mūzikas ieraksti. Varbūt mēs dosimies turnejā vēl piecus vai septiņus gadus," ziņu portālam "Boston Herald" teica Perijs.

”Mēs uz īsu brīdi atpūšamies,” viņš piebilda, bet cer, ka grupa atkal satiksies pavasarī, lai uzsāktu jauna albuma ierakstīšanu un plānotu turneju nākamajam rudenim.

”Tā diena pienāks. Vai es viņam piezvanīšu vai arī viņš piezvanīs man, tas notiks,” par sazināšanos ar Taileru izteicās Perijs.

"The Star Bulletin" ziņo, ka, lai gan grupa oficiāli „uz īsu brīdi atpūšas”, viņi tomēr ir gatavi nākamajā mēnesī uzstāties divos koncertos vienā no Havaju salām – Maui. Tas tika paziņots pēc tiesas prāvas, kura notika pēc tā, ka grupa pirms diviem gadiem atcēla divus koncertus Havaju salās.

Grupa nav izdevusi jaunu albumu ar jaunām dziesmām kopš 2001. gada albuma "Just Push Play".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV