Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

"Aerosmith" dalībnieks Džo Perijs apgalvo, ka Stīvens Tailers pamet grupu

Egija Petrova, 11.11.2009. 10:04

Grupas "Aerosmith" ģitārists Džo Perijs izteicās, ka dziedātājs Stīvens Tailers ir pametis grupu.
"Aerosmith" dalībnieks Džo Perijs apgalvo, ka Stīvens Tailers pamet grupu

Perija komentāri sekoja pēc ritma ģitārista Breda Vitforda izteikumiem, kuros pagājušā nedēļā (6. novembrī) viņš sacīja, ka grupā "Aerosmith" notiks krīzes pārrunas par to, kāda būs grupas nākotne pēc tam, kad attiecības ar Taileru kļūs saspīlētas.

Šobrīd Džo Perijs ir apstiprinājis, ka maz ticams, ka Stīvens Tailers atkal uzstāsies kopā ar grupu. „Cik es zinu, tad Stīvens ir pametis grupu,” viņš teica laikrakstam "Las Vegas Sun", piebilstot, ka dziedātājs vairs nekontaktējās ne ar viņu, ne citiem grupasbiedriem.

Pēdējo mēnešu laikā grupu ir kaitīgi ietekmējušas problēmas. Augustā Stīvenu Taileru ar lidmašīnu aizgādāja uz slimnīcu, jo viņš koncertā Dakotā nokrita no skatuves, kā rezultātā, grupai nācās atcelt ASV turneju.

Tā kā tuvojas Tailera iespējamā aiziešana no grupas, tad Perijs svinīgi solījās turpināt "Aerosmith" pastāvēšanu. Perijs atbalstīja Vitforda nesenos komentārus, sakot, ka viņš apsver domu nomainīt Stīvenu Taileru pret kādu jaunu dziedātāju. „Šobrīd es pieskaņojos tam, kā mēs turpināsim pastāvēt,” skaidroja Perijs. „"Aerosmith" ir tik spēcīga grupa, es uzskatu, ka tā ir kā tvaika lokomotīve. Nevar vienkārši ignorēt 40 gadus, kurus četri puiši pavadīja, kopā muzicējot.

„Runājot par Stīva nomaiņu, tas neattiecas vienīgi uz nomaiņu, bet gan arī uz puišiem, kuri kopīgi muzicēja, un es neļaušu tam aiziet postā. Es tiešām nezinu, kas notiks nākotnē, ja mēs izvēlēsimies šādu ceļu, bet mēs noteikti atradīsim kādu citu, kurš dziedās tajos mirkļos, kad mums būs nepieciešams dziedātājs.”

Kādā nesenā intervijā žurnālā "Classic Rock Magazine" Stīvens Tailers teica, ka vēlas koncentrēties uz sevi – uz "zīmolu Tailers".

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV