Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Restorāns “Nekādu Problēmu” turpina ar koncertiem

Agris Semēvics, 28.09.2009. 14:56

Jauna nedēļa nāk ar jaunu muzikālo piedāvājumu no restorāns „Nekādu Problēmu” puses un tā, šovakar, pozitīvi rudenīgajā Doma Laukumā viesosies dziedātāja Ieva Kerēvica un pianists Juris Kristons.
Restorāns “Nekādu Problēmu” turpina ar koncertiem

Galerijas:

Jau rīt uz restorāna skatuves redzēsiet Trio Muravejs, bet septembra pēdējā dienā – trešdien, 30. septembrī, restorāna apmeklētājus gaidīs atkārtota tikšanās ar grupu Iļģi.

Ceturtdien, 1. oktobrī uz „muzikālajām vakariņām” aicina grupa Jusstone & Žanna Blagovešenskaja. Šeit ieskatam arī foto galerija ar mirkļiem no mākslinieces iepriekšējās muzicēšanas reizes restorānā „Nekādu Problēmu”. 

Bet nedēļas izskaņā restorānā viesosies Mirta & Hot Acoustic. …tas piektdienas vakarā, 2. oktobrī, savukārt sestdien - Ivars Jērcums, Juris Kristons &Vilnis Krieviņš un  svētdien, 4. oktobrī - ģitāristu tandēms Andris Grīnbergs  un Ģirts Pavēnis.

Šonedēļ vasaras muzikālajā restorānā „Nekādu Problēmu” viesosies:
pirmdiena, 28. septembris – Ieva Kerēvica un Juris Kristons;
otrdiena, 29. septembris – Trio Muravejs;
trešdiena, 30. septembris – Iļģi;
ceturtdiena, 1. oktobris – Jusstone & Žanna Blagovešenskaja;
piektdiena, 2. oktobris – Mirta & Hot Acoustic;
sestdiena, 3. oktobris – Ivars Jērcums, Juris Kristons &Vilnis Krieviņš;
svētdiena, 4. oktobris – Andris Grīnbergs  un Ģirts Pavēnis.

Neskatoties uz vēso laiku, restorāns „Nekādu Problēmu” turpina strādāt, saviem viesiem komfortu nodrošina ar mājīgiem plediem un telpu apsildes lampām. Pie mums ir rudenīgi, bet silti!!!

Plašāku informāciju par restorānu – izvērstu muzikālo afišu, ēdienu un dzērienu kartes, foto galerijas, kā arī citas aktualitātes iespējams meklēt „Nekādu Problēmu” mājas lapā www.nekaduproblemu.lv .

Foto: Agris Semēvics

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV