Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Restorāns “Nekādu Problēmu” slēdz vasaras sezonu

Agris Semēvics, 12.10.2009. 12:57

Vakar vakarā ar Rolanda Ūdra un Egona Kronberga jeb projekta U.K. uzstāšanos tika slēgta 2009. gada sezona vasaras muzikālā restorāna „Nekādu Problēmu”. Zīmīgi ir tas, ka tieši Ūdris & Kronbergs bija to mūziķu starpā, kuri muzicēja arī vēsajā 14. maija vakarā - restorāna atklāšanas pasākumā.
Restorāns “Nekādu Problēmu” slēdz vasaras sezonu

Galerijas:

Tagad par dažiem skaitļiem… Šajā - 148 dienas ilgušajā sezonā, restorāns saviem apmeklētājiem ir piedāvājis 167 muzikālus priekšnesumus, kurus realizējuši 135 mūziķi, 66 dažādos sastāvos.

Vēl pieminēšanas vērts ir tas, ka sezonas laikā, 80 restorānā „Nekādu Problēmu” strādājošie oficianti, bārmeņi un pavāri ir apkalpojuši aptuveni 180 000 apmeklētājus, kuri pa visiem kopā ir izdzēruši 220 000 kausus alus!

Vasaras muzikālais restorāns „Nekādu Problēmu”, nedaudz jaunā veidolā, Doma Laukumā gatavojas atgriezties jau 2010. gada martā, tādējādi pretendējot uz pirmā sezonā atvērtā vasaras restorāna Vecrīgā „titulu”, bet visi, kuri jau šovasar ir iecienījuši „Nekādu Problēmu” šefpavāra piedāvātos ēdienus, tiek laipni gaidīti  Doma Laukumā, Tirgoņu ielas 5/7 nama pirmajā stāvā, kur restorāns „Nekādu Problēmu” omulību radīs visas gaidāmās rudens/ziemas sezonas garumā.

Plašāku informāciju par restorānu – jaunumus, ēdienu un dzērienu kartes, foto galerijas, izvērstu muzikālo afišu, kā arī citas aktualitātes iespējams meklēt „Nekādu Problēmu” mājas lapā www.nekaduproblemu.lv .

Foto: Agris Semēvics

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV