Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Sācies balsojums par Latvijas labākajiem DJiem

Jānis Vanags, 01.10.2009. 10:29

Jau trešo gadu pēc kārtas norisinās nozīmīgākais gada notikums Latvijas klubu kultūrā – aptauja par gada labākajiem Latvijas diskžokejiem jeb DJTOP 2009, kurā šogad piedalās vairāk kā 1000 pretendenti uz gada labākā diskžokeja titulu no visas Latvijas.
Sācies balsojums par Latvijas labākajiem DJiem

Pirmo reizi aptauja par Latvijas labākajiem diskžokejiem (DJiem) tika organizēta 2006.gadā. Ar katru gadu šī aptauja ieguva arvien lielāku popularitāti gan deju mūzikas cienītāju un naktsklubu apmeklētāju vidū, gan arī no izklaides industrijas profesionāļu puses. 2007. gadā aptaujā piedalījās aptuveni 10000 balsotāji, savukārt jau gadu vēlāk par Latvijas diskžokejiem balsoja vairāki desmiti tūkstoši Latvijas deju mūzikas cienītāji. DJTOP aptaujas organizētāji pieļauj, ka šogad šis skaitlis varētu sasniegt 100 000 atbalstītāju vai pat vairāk.

Balsošana par diskžokejiem norisinās Latvijas diskžokeju portālā www.djtop.lv, kurā interesenti var iepazīties ar Latvijas diskžokeju biogrāfiju, klausīties viņa spēlēto mūziku, lasīt bloga ierakstus un iegūt citu informāciju. Lai palīdzētu balsotājiem izdarīt izvēli, portālā izveidota jauna diskžokeju reitinga sistēma, kas atspoguļo diskžokeju aktivitāti visa gada garumā.

Balsošana par diskžokejiem iespējama tiešsaistes režīmā Interneta portālā www.djtop.lv, kā arī sūtot SMS. Ar informāciju par balsošanas kārtību, DJu reitingiem šogad un vietu pērnā gada balsojumā var iepazīties augstāk norādītajā portālā. Balsojums noslēgsies š.g. 2. novembrī un balsojuma rezultāti tiks paziņoti 7. novembrī īpašā pasākumā, kura norises vieta vēl tiek turēta noslēpumā. Noslēguma pasākumā balvas tiks pasniegtas vairākās nominācijās, kas ietvers Gada Dj, Gada producents, Gada atklājums, un citas nominācijas.

Šī gada aptaujas Gada DJ saņems galvenajā balvu no aviokompānijas Air Baltic, kas būs ceļojums 2 personām uz jebkuru Air Baltic lidojumu galamērķi. Papildus informācija par Latvijas DJu aptauju DJTOP 2009 ir atrodama Latvijas DJu portālā www.djtop.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV